Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pierwsze autko wątek zamknięty Kupiłam miesiąc temu w komisie w Sopocie moje pierwsze autko Opla Corse i...
~Kinga B.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 13 grudnia 2013

Niestety odradzić. wątek zamknięty Wypatrzyłem u tego sprzedawcy samochód, obejrzałem, ustaliłem z kimś kto...
~Krzysztof
4

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2013

Polecam wątek zamknięty Kupiłem w PCSU w maju VW Passata z 2008r do tej pory zrobiłem kilkanaście...
~Marco
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 25 października 2012

3xTAK ! wątek zamknięty B.dobry samochód, b.dobra cena, b.dobra obsługa
~C5
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2011

konkretnie i rzeczowo bez mydlenia oczu wątek zamknięty Komisy ... wszędzie auta bezwypadkowe (prosto z lakierni) o niewielkim...
~zadowoly klient
-

dodano: 25 września 2010

... wątek zamknięty Próbowałem skorzystać z usług PCSU jednak tego nie zrobiłem. Po gruntownym...
~James
-

dodano: 19 września 2010

Bardzo rzetelne podejście. wątek zamknięty Nie zwykłem w ogóle pisać opinii pochwalnych, bo nie uważam dobrze wykonanej...
~Grzegorz
-

dodano: 31 sierpnia 2010

KOMIS POWYŻEJ OCZEKIWAŃ. wątek zamknięty ZAKUP SAMOCHODU BEZ PROBLEMÓW. MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CENY. RZETELNE...
~JACKY
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 31 marca 2010

Zadowolony wątek zamknięty Szukałem auta od prawie 2 miesięcy , zależało mi na fakturze vat 22 % gdyż...
~Andrzej Podzielny
-

dodano: 6 marca 2010

zadowolony wątek zamknięty Znjomy który kupował u nich auto polecił mi ich jako rzetelnych, kupiłem...
~R.B
-

dodano: 24 stycznia 2010

Nareszcie ktoś konkretny wątek zamknięty Nareszcie trafiłem na komis w którym nie obiecują "złotych gór" ,jasno i...
~Wojtek
-

dodano: 27 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

11

wątków

do góry