Widok

Pomóżcie - permanentny brwi !!!

Zdecydowałam się na makijaż permanentny brwi. Dziewczyny, moje typy to:
- Klinika Anti-Aging INVICTA w Gdańsku,
- Instytut Makijażu Permanentnego Agnieszka Ucińska,
- Akademia Magdaleny Wielgus,
- spameed Gdańsk

Może któraś z Was korzystała z tej usługi w wymienionych salonach. Jeśli tak to proszę o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdyby ktoś szukał dobrej specjalistki od makijażu permanentnego to polecam:

https://martagrzegolka.pl/makijaz-permanentny-gdynia/

Nie masz nad czym się zastanawiać http://www.caffepiwnica.pl/zalety-makijazu-permanentnego/ super efekt.

Robiłam w sierpniu pierwszy raz, korekta po 2 miesiącach ponad, czy jestem zadowolona? Tak ponieważ miałam rekonstrukcje kształtu, mimo że troche je maluje(sztuczne rzęsy i ciemne włosy) to jednak troche są mi za jasne. Myśle, że po 3 razie już lepiej chwyci kolor.

Od siebie polecam zajrzeć sobie tutaj:
https://estetico.pl/brwi-permanentne

Opisane jest jak wyglada zabieg oraz jakich powinno przestrzegać się tutaj zaleceń po zabiegu.

Witam, robiłam u Pani Aleksandry Gruszki permanentne usta... na początku namalowała kolor zwykłą szminką i było ok... potem okazało się, że zrobiła mi powiększone usta bo mam lekko nierówne skrzydełka i najechała barwnikiem na skórę nad ustami, wygląda to źle i jestem zalamana, a przeciez nie godziłam się na zadne powiekszanie ust !!! Poprosilam o poprawkę zeby chociaż jakoś to zniwelowac to spotkałam się z bardzo niemiłym zachowaniem i kwaśną miną i wszystko co złe to nie ona... generalnie spierdzielila mi usta i bardzo bardzo proszę uważać na tą niesympatyczną Panią, której zaufałam a mnie oszpeciła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedz do http://4sight.pl/makijaz-permanentny-tylko-w-profesjonalnym-salonie/ super bardzo mi się podoba.

Ja bym chciała iść na taki makijaż, bo mam bardzo rzadkie brwi, ale niestety, te ceny pozostają poza moim zasięgiem.

Nie wybierajcie się do p. Aleksandry Gruszki. Brwi robi tylko jedna metodą(metoda cienia) gdyż twierdzi że inne są mniej trwałe. Rysunek wstępny robiony na odwal i odbiega od zrobionego makijażu po zabiegu. Nie słucha tego co klientki do niej mówią. Przy korekcie nie uzupełnia miejsc w których słabiej przyjął się pigment tylko przyciemnia je po całości co po wygojeniu niestety daje efekt tatuażu a nie ładnego makijażu. A za wykonane usługi nie dostajemy nawet paragonu. Więc nie mamy nawet podkładki do ewentualnej reklamacji. W tej chwili jestem w trakcie laseroterapi bez której żadna inna lingeristka nie jest w stanie zrobić korekty bo makijaż jest krzywy i ciemno brązowy wpadający w czarny zamiast w kolorze jasnego brązu. Widziałam po korekcie że kolor jest bardzo ciemny ale według zapewnień na pewno zjasnieje ale tak się nie stało :((( Czeka mnie seria co najmniej 3-4 zabiegów żeby usunąć pigment. Nic innego nie mogę w tej sytuacji zrobić. Przemyslcie decyzje o zrobieniu makijażu kilka razy zanim się zdecydujecie. Pozdrawiam Serdecznie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mama miała zabieg wykonany prawie rok temu i nadal ma pięknie podkreślone brwi.

Dziewczyny jak długo się to utrzymuje?

Musisz dzwoinić, pewnie trzeba będzie poczekać na zabieg około miesiąca.

Czy są tam odległe terminy?

Clinica Cosmetologica na Sklodowskiej. Moja mama robiła tam brwi, jeszcze nigdy nie miała tak pięknie zrobionych brwi.

Hej. Chcę zrobić makijaż permanentny brwi tylko trojmiasto. Czy są Panie z trojmiasta które również się szykują? Pytanie gdzie będziecie robić? Dzięki

No i kurczę często wyglada to po prostu sztucznie.

Ja bym chciała zrobić sobie taki makijaż, ale boję się reakcji alergicznej no i te ceny.

Ja robiłam w Dolce Vita w Gdydni. Polecam! Świetnie dobrana metoda, kolor oraz kształt. Wszystko wygląda bardzo ale to bardzo naturalnie

Ja byłam w joliesse i jestem bardzo zadowolona z brwi. Bardzo miła obsługa, praca na dobrej jakości produktach, brwi zrobione bardzo dokładnie i co najważniejsze - wyszedł bardzo naturalny efekt
Polecam Klaudię z BROW Beauty Bar w Gdyni, piękne brwi, idealnie dobrany kształt i kolor. Jestem zachwycona! Dodatkowo przemiła osoba, ktora jest wiecznie uśmiechnięta i cierpliwa :) Ja robiłam metoda ombre:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja wybierałam pomiędzy Kamilą Kierznikiewicz, a Pani Natalią Grobosz i zdecydowałam się na P. Natalię (salon na Rotmance) i nie żałuję, z pewnością nie Konkiel... byłam kiedyś i skończyło się na laserze ... dramat...

Chętnie zrobiłbym sobie brwi, ale na usta chyba bym się nie zdecydowała... Szkoda, że to takie drogie, a do tego efekt znika po paru latach.
do góry