Widok
Pomóżcie - permanentny brwi !!!
Zdecydowałam się na makijaż permanentny brwi. Dziewczyny, moje typy to:
- Klinika Anti-Aging INVICTA w Gdańsku,
- Instytut Makijażu Permanentnego Agnieszka Ucińska,
- Akademia Magdaleny Wielgus,
- spameed Gdańsk
Może któraś z Was korzystała z tej usługi w wymienionych salonach. Jeśli tak to proszę o opinie.
- Klinika Anti-Aging INVICTA w Gdańsku,
- Instytut Makijażu Permanentnego Agnieszka Ucińska,
- Akademia Magdaleny Wielgus,
- spameed Gdańsk
Może któraś z Was korzystała z tej usługi w wymienionych salonach. Jeśli tak to proszę o opinie.
W Gdańsku na Jaśkowej Dolinie pani J. Patała widziałam jej "pracę" na brwiach mojej znajomej i wyglądają pięknie. W podobnym stylu pracuje też M. Socha w Rumi. Czasem warto zapłacić więcej i mieć pewność, że pani, która wykonuje makijaż permanentny ma ogromne doświadczenie- makijaż robi od wielu lat na dobrych barwnikach.
W Gdańsku gł jest jeszcze p. B. Sasin.
Pracę tych pań widziałam u moich koleżanek i znajomych wszystkie starannie wykonane.
W Gdańsku gł jest jeszcze p. B. Sasin.
Pracę tych pań widziałam u moich koleżanek i znajomych wszystkie starannie wykonane.
ja zrobiłam, jestem bardzo, bardzo zadowolona z efektu i polecam bo uważam, że takie miejsca i usługi na to zasługują!
odsyłam do mojego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/zrobilam-sobie-makijaz-permanentny-brwi-piorkowy-szczerze-polecam-salon-t456898,1,51.html
odsyłam do mojego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/zrobilam-sobie-makijaz-permanentny-brwi-piorkowy-szczerze-polecam-salon-t456898,1,51.html
Ja robiłam brwi i kreski u pani Ani w Jacques Andre w Gdansku koło "krewetki" .Perfekcyjnie wykonane brewki , zero bólu , bardzo ładny kształt i kolor dobrany do karnacji skóry. Profesjonalny sprzęt i wszystko jednorazowe. Poprzednio ( 3 lata wcześniej) robiłam w Rumii, ale te u pani Ani bezkonkurencyjne. Polecam.
Ja też mam brwi i kreski zrobione u Agnieszki Ucińskiej. Teraz czas na usta. Wczesniej robiłam w Gdynia ale nie polecam, kiepskie barwniki i środki znieczulajace. U Agi nic nie bolało, lajtowo, barwniki trwałe i dobre, atmosfera super. Moja mama i siostry też z mojego polecenia tam poszły. Wszystkie jesteśmy zadowolone a i opinie koleżanek bardzo cieszą !!!Szczerze polecam jej gabinet na ul. Potokowej!!
Ja u Agusi Ucińskiej robiłam usta i brwi i jest pięknie,a poza tym minęło już 5 lat,a kolor cały czas jest intensywny,nie blaknie i nie wchłania się.Bardzo dużo pań zaczepia mnie na ulicy i pyta,gdzie robiłam makijaż permanentny,bo jest śliczny i super dobrany do twarzy,a to bardzo ważne.Polecam moją Agunię!!!!!!