Widok
Ja będę miała ślub w Hotelu Pod Orłem, nie jest drogo, ceny zaczynają się od 170 zł/os (ja biorę za 180), ale nie mogę jeszcze polecić, bo jestem "przed"...
A gdzie szukasz? W Gdańsku, poza Gdańskiem? Masz jeszcze jakieś wymagania? Do ilu osób? Klimatyzacja? Parkiet z paneli? Dwie sale osobno do tańca i jedzenia, czy wszystko na jednej? W ten sposób wykluczysz już większość sal:)
A gdzie szukasz? W Gdańsku, poza Gdańskiem? Masz jeszcze jakieś wymagania? Do ilu osób? Klimatyzacja? Parkiet z paneli? Dwie sale osobno do tańca i jedzenia, czy wszystko na jednej? W ten sposób wykluczysz już większość sal:)
BUSOMAT.PL
Tu masz listę sal weselnych. Może coś dla siebie wybierzesz:
http://www.trojmiasto.pl/s/sala-weselna/
http://www.trojmiasto.pl/s/sala-weselna/
polecam moją sale weselna w Nowym Dworze Wejherowskim http://www.weselnasala.com ja mam cene 190zł z poprawinami :)
Polecam hotel Scandic W Gdańsku. Jest bardzo elegancki, początkowo wybraliśmy menu za 190 zł za osobę ale pani Ewa - odpowiedzialna za planowanie i pomoc uroczystości zadzwoniła 2m-cie pózniej i zaproponowała rabat = 170 za osobę. Polecamy, bardzo profesjonalne podejście, hotel bierze na siebie wystrój, kwiaty, świece, daje dodatkowego kelnera nadzorujacego, funduje winietki i tort weselny. Czuwa aby odciazyc młoda pare co by nie zajmowali sie organizacyjnymi sprawami. Współpracuje z pobliską kwiaciarnia, zaufanym wodzirejem -to już dodatkowe opłaty - my mamy swojego. Jesteśmy bardzo zadowoleni i przekonani o właściwym wyborze sali i hotelu. Pokoje niestety drogie ok 300 zł, więc zamowilismy dosłownie kilka dla najbliższej rodziny, rodzicow i dziadków. A reszta zamieszka w pobliskim przyjemnym hostelu.
POLECAM WILLA LEŚNE USTRONIE MENU 165 ZŁ W TYM 5 PORCJI MIĘSA NA OSOBĘ I INNE WYŚMIENITE PYSZNE RZECZY, SALA PIĘKNA, UROKLIWA OKOLICA. WILLA OTOCZONA LEŚNYM KRAJOBRAZEM. POKOJE NOWOCZESNE URZĄDZONE ZA 80 ZŁ! WEJDŹ NA STRONĘ http://www.lesne-ustronie.pl/ , WŁAŚCICIEL ORAZ JEGO PRACOWNICE BARDZO ELASTYCZNI UGODOWI SPEŁNIAJĄ KAŻDE ŻYCZENIE. MIEJSCE WARTE POLECENIA! TYLKO GORZEJ Z TERMINAMI!
Również polecam Folwark Dajak!!
Biorę tam ślub w sierpniu tego roku i nie mogę się doczekaać :)
Sala jest prześliczna i bardzo stylowa a naokoło las i widoki!
Jedzenie przepyszne! zaczęliśmy nawet co jakiś czas jeździć tam po prostu na obiad i myślę że to będzie nasza mała tradycja :)
Widziałam na stronie, że teraz w kwietniu organizują dzień otwarty dla par młodych , z możliwością spróbowania dań, ciast itd. także to chyba najlepsza okazja na odwiedzenie ich :)
Biorę tam ślub w sierpniu tego roku i nie mogę się doczekaać :)
Sala jest prześliczna i bardzo stylowa a naokoło las i widoki!
Jedzenie przepyszne! zaczęliśmy nawet co jakiś czas jeździć tam po prostu na obiad i myślę że to będzie nasza mała tradycja :)
Widziałam na stronie, że teraz w kwietniu organizują dzień otwarty dla par młodych , z możliwością spróbowania dań, ciast itd. także to chyba najlepsza okazja na odwiedzenie ich :)
Polecam sale w wyczechowie ;-) gościniec dla przyjaciół.
200 zł w tym poprawiny bez ograniczeń czasowych. W tym także ciasta i tort oraz strojenie sali. (Kwiaty na stołach i co tam sobie wymyślisz....dogadujesz tylko kombinacje kolorystyczna itp.)
Nocleg na miejscu jest na około 70 osób. Ale niedrogo 40 zł od osoby.
Ok 25 km od Gdańska;-) ja tam robię wesele ale dopiero w lipcu ;-)
200 zł w tym poprawiny bez ograniczeń czasowych. W tym także ciasta i tort oraz strojenie sali. (Kwiaty na stołach i co tam sobie wymyślisz....dogadujesz tylko kombinacje kolorystyczna itp.)
Nocleg na miejscu jest na około 70 osób. Ale niedrogo 40 zł od osoby.
Ok 25 km od Gdańska;-) ja tam robię wesele ale dopiero w lipcu ;-)
ja polecam hotel amber w gdańsku-suchaninie.
Wesele mieliśmy tam 24 sierpnia 2012 na dolnej sali na okrągłych stołach, które wg mnie wyglądały fantastycznie!
Płąciliśmy 180zł/os w cenie poza jedzonkiem mieliśmy takze napoje i alkohol.
Jedzonka było bardzo dużo i było niesamowicie smaczne - po weselu wszytsko co zostało zostało zapakowane w biale pojemniczki - był ich cały bagażnik :)
każda potrawa zapakowana osobno, tak, że nic się nie mieszało.
Największy plus to Pani menager - Pani Ania dbała o wszytsko w każdym najmniejszym szczególe, skomponowała nam fantastyczne menu, zawsze gotowa do pomocy, służyła radą i dobrym słowem w nerwowym okresie przedślubnym :) To profesjonalistka w każdym calu, do tego miła, życzliwa i serdeczna!
Dbała także o szczegóły dekoracyjne, elastyczna, wpuszczała firmy zewnętrzne do dekoracji, a nas wpuszczała co tydzień, żebyśmy mogli zobaczyć przykładowe dekoracje sali.
Pokoje czyściutkie i eleganckie.
Obsługa elegancko ubrana, niewidoczna dla gości, a pilnująca, by na stołąch nie brakowało jedzonka, napojów i alkoholu.
Do dziś wspominam to miejsce z sentymentem i odwiedzamy je często na rodzinne imprezy ze względu na pyszną kuchnię :)
Wesele mieliśmy tam 24 sierpnia 2012 na dolnej sali na okrągłych stołach, które wg mnie wyglądały fantastycznie!
Płąciliśmy 180zł/os w cenie poza jedzonkiem mieliśmy takze napoje i alkohol.
Jedzonka było bardzo dużo i było niesamowicie smaczne - po weselu wszytsko co zostało zostało zapakowane w biale pojemniczki - był ich cały bagażnik :)
każda potrawa zapakowana osobno, tak, że nic się nie mieszało.
Największy plus to Pani menager - Pani Ania dbała o wszytsko w każdym najmniejszym szczególe, skomponowała nam fantastyczne menu, zawsze gotowa do pomocy, służyła radą i dobrym słowem w nerwowym okresie przedślubnym :) To profesjonalistka w każdym calu, do tego miła, życzliwa i serdeczna!
Dbała także o szczegóły dekoracyjne, elastyczna, wpuszczała firmy zewnętrzne do dekoracji, a nas wpuszczała co tydzień, żebyśmy mogli zobaczyć przykładowe dekoracje sali.
Pokoje czyściutkie i eleganckie.
Obsługa elegancko ubrana, niewidoczna dla gości, a pilnująca, by na stołąch nie brakowało jedzonka, napojów i alkoholu.
Do dziś wspominam to miejsce z sentymentem i odwiedzamy je często na rodzinne imprezy ze względu na pyszną kuchnię :)
Proszę wejść na strone http://www.rezerwacjeslubne.com.pl
Lost & Found - serwis rezerwacji ślubnych pośredniczy w sprzedaży odwołanych ślubów. U nas znajdzie Pani dostępne sale weselne w wybranym terminie. Niektóre terminy z bardzo atrakcyjnymi znizkami.
Posiadamy bazę wolnych terminów sal weselnych do pół roku naprzód.
Lost & Found - serwis rezerwacji ślubnych pośredniczy w sprzedaży odwołanych ślubów. U nas znajdzie Pani dostępne sale weselne w wybranym terminie. Niektóre terminy z bardzo atrakcyjnymi znizkami.
Posiadamy bazę wolnych terminów sal weselnych do pół roku naprzód.
Polecam na wesele restaurację La Paloma w Gdyni. Smaczna kuchnia, dużo różnych przekąsek, desery i ciasta też niczego sobie i sporo. Wnętrze bardzo eleganckie, do wyboru dwie sale weselne. Obsługa na wysokim poziomie. Cenowo w porządku. Są bardzo elastyczni i otwarci na propozycje klienta. Tak więc ja polecam gorąco!
Czy sala weselna już się znalazła.
Jeśli nie, proszę o kontakt email: popek_1965@wp.pl
W malowniczej miejscowości zaledwie 50 m od morza, hotel, spa i Restauracji. Wyśmienite jedzenie a do tego atrakcyjne ceny ! .
Osoby chętne do zapoznania się z naszą ofertą ,bardzo proszę o kontakt w celu poznania bogatszych szczegółów.
Jeśli nie, proszę o kontakt email: popek_1965@wp.pl
W malowniczej miejscowości zaledwie 50 m od morza, hotel, spa i Restauracji. Wyśmienite jedzenie a do tego atrakcyjne ceny ! .
Osoby chętne do zapoznania się z naszą ofertą ,bardzo proszę o kontakt w celu poznania bogatszych szczegółów.
Dworek Gościnny w Gdańsku http://www.weselegdansk.com/
ja od wielu wielu osób słyszałam pozytywne opinie o cedrowym dworku w Cedrach Wielkich. Osobiście oglądałam salę- jest piękna! profesjonalna obsługa, miły, pomocny menadżer, na temat jedzenie również same superlatywy- nie tylko od znajomych młodych par i gości, ale również od przypadkowo poznanego DJ ;)
Jedyne dlaczego nie zdecydowaliśmy się na tę salę to otoczenie obiektu, które nam nie odpowiadało- centrum wsi, nic ciekawego, mi zależało na obiekcie albo na odludzi, najlepiej z pięknym ogrodem
Ceny są dość wysokie a terminy trzeba rezerwować z dużym wyprzedzeniem.
Jedyne dlaczego nie zdecydowaliśmy się na tę salę to otoczenie obiektu, które nam nie odpowiadało- centrum wsi, nic ciekawego, mi zależało na obiekcie albo na odludzi, najlepiej z pięknym ogrodem
Ceny są dość wysokie a terminy trzeba rezerwować z dużym wyprzedzeniem.