Widok

Pomóżcie proszę :) szukam sali na wesele

Kupię Temat dostępny też na forum:
Szukam ładnej i eleganckiej,ale w atrakcyjnej cenie sali na wesele.
Znacie może miejsca gdzie cena za osobę nie jest zbyt kosmiczna?
Przeglądam różne oferty, jednak ciężko coś znaleźć.

Proszę o pomoc :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja będę miała ślub w Hotelu Pod Orłem, nie jest drogo, ceny zaczynają się od 170 zł/os (ja biorę za 180), ale nie mogę jeszcze polecić, bo jestem "przed"...
A gdzie szukasz? W Gdańsku, poza Gdańskiem? Masz jeszcze jakieś wymagania? Do ilu osób? Klimatyzacja? Parkiet z paneli? Dwie sale osobno do tańca i jedzenia, czy wszystko na jednej? W ten sposób wykluczysz już większość sal:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Rozglądam się praktycznie i w Trójmieście i poza.
Większość moich gości będzie musiała przenocować i też patrzę na ceny noclegu. Sala na ponad 100osób musi być.
180zł bez alkoholu i ciast ,tak?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z ciastami, bez napojów i alkoholu. Natomiast za 170 jest bez owoców jeszcze.
My wykupujemy cały hotel na noclegi i placimy 60 zł za osobę za nocleg,,,

Ale ja nie wiem czy to atrakcyjna cena, dla różnych ludzi różnie...

BUSOMAT.PL

Tu masz listę sal weselnych. Może coś dla siebie wybierzesz:

http://www.trojmiasto.pl/s/sala-weselna/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osobiście polecam salę Aura w Rębiechowie, chyba ok.10 km od trójmiasta.Menu na ich stronce zaczyna się od 140,oo, znajoma wzięła opcję za 150,00, ciasta na 100 osób wyszły ok.500-600 zł (5 rodzai), alkohol Bols po 22.00, noclegi 60,00 od osoby.Te informacje zapamiętałam;-]

pozdrawiam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dziękuję :)
A jak wizualnie,bo na stronie zbyt wiele nie widać ? :)
Hej, ja bylam ogladac sale AURĘ ponieważ bardzo blisko mieszkam. Ale przepraszam, za to co napisze. Nie weszlismy do sali, gdyz sama okolica wygladala fatalnie. Stare budynki, zabite deskami, polamane plotki, mnostwo psow...ja zrezygnowalam...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Niee. Daj spokoj. Aura to porazka. Nie ma aury a teren przez ktory trzeba przejechac to katastrofa. Ogladalam i dla siebie btm tego nie brala. Wiec tez nie polecam. Myslimy o zlotej rozy, folwarku dajak oraz lukulusie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam salę bankietową "Filip" w Osłoninie, pzrzepiękna sala, pyszne jedzenie. Miałam tam wesele 2 lata temu. bylo super
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 21
Polecam Młyniec na Zaspie jak coś to pisz bikej@wp.pl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
słyszałam o Młyńcu a czy masz porównanie do sali w Domu kultury przymorze? czy mozesz polecic jakiegoś kucharza?
MY organizujemy w Gospodarstwoe u Rychertów w Kiełpinie. 160 od osoby w tym 6 różnych ciast , tort piętrowy. Sala spokojnie pomieści 120 osób. Sala praktycznie nowa , super wystrój , klimatyzowana. Są noclegi bodajże od 30 zł od osoby w tym para młoda ma pokój specjalny gratis.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13
Organizowaliśmy wesele w Hotelu Otomin, piękna okolica, pyszne jedzenie i przepiękne dekoracje. Noclegi ok 60 zł ale przy większej ilości można się targować :) U nas wyszło super więc polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
polecam moją sale weselna w Nowym Dworze Wejherowskim http://www.weselnasala.com ja mam cene 190zł z poprawinami :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Polecam hotel Scandic W Gdańsku. Jest bardzo elegancki, początkowo wybraliśmy menu za 190 zł za osobę ale pani Ewa - odpowiedzialna za planowanie i pomoc uroczystości zadzwoniła 2m-cie pózniej i zaproponowała rabat = 170 za osobę. Polecamy, bardzo profesjonalne podejście, hotel bierze na siebie wystrój, kwiaty, świece, daje dodatkowego kelnera nadzorujacego, funduje winietki i tort weselny. Czuwa aby odciazyc młoda pare co by nie zajmowali sie organizacyjnymi sprawami. Współpracuje z pobliską kwiaciarnia, zaufanym wodzirejem -to już dodatkowe opłaty - my mamy swojego. Jesteśmy bardzo zadowoleni i przekonani o właściwym wyborze sali i hotelu. Pokoje niestety drogie ok 300 zł, więc zamowilismy dosłownie kilka dla najbliższej rodziny, rodzicow i dziadków. A reszta zamieszka w pobliskim przyjemnym hostelu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10
Zobacz tutaj:

http://www.novello.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
Bardzo mi się podoba ,ale termin już zajęty.
mogę ci tylko polecić obsługę kuchni jest super,bardzo smacznie i dużo jedzonka s a tez nowości na talerzu p. Sabisz 605-209-133 pozdrowionka pa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja miałam wesele w Żukowiance nowa ładna sala i bardzo dobre jedzenie brak korkowego co jest dużym plusem .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
Do Żukowianki nie można się dodzwonić...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
POLECAM WILLA LEŚNE USTRONIE MENU 165 ZŁ W TYM 5 PORCJI MIĘSA NA OSOBĘ I INNE WYŚMIENITE PYSZNE RZECZY, SALA PIĘKNA, UROKLIWA OKOLICA. WILLA OTOCZONA LEŚNYM KRAJOBRAZEM. POKOJE NOWOCZESNE URZĄDZONE ZA 80 ZŁ! WEJDŹ NA STRONĘ http://www.lesne-ustronie.pl/ , WŁAŚCICIEL ORAZ JEGO PRACOWNICE BARDZO ELASTYCZNI UGODOWI SPEŁNIAJĄ KAŻDE ŻYCZENIE. MIEJSCE WARTE POLECENIA! TYLKO GORZEJ Z TERMINAMI!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 17
Polecam Folwark Dajak w Koleczkowie, byłam tam w sierpniu w zeszłym roku u przyjaciółki na weselu, sala śliczna, dobre jedzenie i przemili właściciele :) Nie pamiętam jakie są ceny, ale sala chyba na 130 osob jesli sie nie myle
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 31
Również polecam Folwark Dajak!!
Biorę tam ślub w sierpniu tego roku i nie mogę się doczekaać :)
Sala jest prześliczna i bardzo stylowa a naokoło las i widoki!
Jedzenie przepyszne! zaczęliśmy nawet co jakiś czas jeździć tam po prostu na obiad i myślę że to będzie nasza mała tradycja :)

Widziałam na stronie, że teraz w kwietniu organizują dzień otwarty dla par młodych , z możliwością spróbowania dań, ciast itd. także to chyba najlepsza okazja na odwiedzenie ich :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 29
Dziękuję za pomoc.
Dajak piękny jest,ale ceny maja dosyć wysokie niestety.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś coś słyszał może o hotelu Magnat - Dwór kaszubski?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 22
Polecam sale w wyczechowie ;-) gościniec dla przyjaciół.
200 zł w tym poprawiny bez ograniczeń czasowych. W tym także ciasta i tort oraz strojenie sali. (Kwiaty na stołach i co tam sobie wymyślisz....dogadujesz tylko kombinacje kolorystyczna itp.)

Nocleg na miejscu jest na około 70 osób. Ale niedrogo 40 zł od osoby.

Ok 25 km od Gdańska;-) ja tam robię wesele ale dopiero w lipcu ;-)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 14
Zapraszam do Villi nad Potokiem w Gdańsku
58 348 03 41 lub 530 525 736
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 9
Spróbować można jeszcze w restauracji Biancas w Kosakowie. Fajna sala i menu w atrakcyjnych cenach. Sama mam tam wesele
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 24
Zapraszam do Villi nad Potokiem ul Potokowa 21e w Gdańsku.
58 348 03 41 lub 530 525 736
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 10
Polecam Dom Weselny Złota Róża w Gdańsku na Kartuskiej
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 13
ja polecam hotel amber w gdańsku-suchaninie.

Wesele mieliśmy tam 24 sierpnia 2012 na dolnej sali na okrągłych stołach, które wg mnie wyglądały fantastycznie!

Płąciliśmy 180zł/os w cenie poza jedzonkiem mieliśmy takze napoje i alkohol.

Jedzonka było bardzo dużo i było niesamowicie smaczne - po weselu wszytsko co zostało zostało zapakowane w biale pojemniczki - był ich cały bagażnik :)
każda potrawa zapakowana osobno, tak, że nic się nie mieszało.

Największy plus to Pani menager - Pani Ania dbała o wszytsko w każdym najmniejszym szczególe, skomponowała nam fantastyczne menu, zawsze gotowa do pomocy, służyła radą i dobrym słowem w nerwowym okresie przedślubnym :) To profesjonalistka w każdym calu, do tego miła, życzliwa i serdeczna!
Dbała także o szczegóły dekoracyjne, elastyczna, wpuszczała firmy zewnętrzne do dekoracji, a nas wpuszczała co tydzień, żebyśmy mogli zobaczyć przykładowe dekoracje sali.

Pokoje czyściutkie i eleganckie.

Obsługa elegancko ubrana, niewidoczna dla gości, a pilnująca, by na stołąch nie brakowało jedzonka, napojów i alkoholu.

Do dziś wspominam to miejsce z sentymentem i odwiedzamy je często na rodzinne imprezy ze względu na pyszną kuchnię :)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4
Proszę wejść na strone http://www.rezerwacjeslubne.com.pl

Lost & Found - serwis rezerwacji ślubnych pośredniczy w sprzedaży odwołanych ślubów. U nas znajdzie Pani dostępne sale weselne w wybranym terminie. Niektóre terminy z bardzo atrakcyjnymi znizkami.
Posiadamy bazę wolnych terminów sal weselnych do pół roku naprzód.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
Opinia została zablokowana przez moderatora
A ja polecam sale Grinholc w Rumi ;) Przepyszne jedzenie i piękny wystrój ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 52
Polecam na wesele restaurację La Paloma w Gdyni. Smaczna kuchnia, dużo różnych przekąsek, desery i ciasta też niczego sobie i sporo. Wnętrze bardzo eleganckie, do wyboru dwie sale weselne. Obsługa na wysokim poziomie. Cenowo w porządku. Są bardzo elastyczni i otwarci na propozycje klienta. Tak więc ja polecam gorąco!
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 3
POLECAM GRINHOLC SALA PIĘKNA JEDZENIE PYSZNE. Kierownik sali bardzo pomocny wszystko na najwyzszym poziomie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 52
Czardasz - Luzino ;)

Grinholc ma troszkę wysokie ceny.

I bardzo sobie chwalą Filip - Osłonino
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 31
Polecam ładną salę w Domu Kultury "Przymorze", vis a vis kościoła "okrąglaka". Posiadamy pełne wyposażenie tel.58 553-40-21
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 6
Filip w Osłoninie piękna,tania,obsługa super. Polecam !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 35
Ja wybralam Grinholc:) jak zobaczylam sale od razu sie zakochalam :))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
Dajak i Magnat - ale oczywiście nie każdemu może się spodobać ;) Sala to prawdziwe wyzwanie. Życzymy powodzenia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Czy sala weselna już się znalazła.
Jeśli nie, proszę o kontakt email: popek_1965@wp.pl
W malowniczej miejscowości zaledwie 50 m od morza, hotel, spa i Restauracji. Wyśmienite jedzenie a do tego atrakcyjne ceny ! .
Osoby chętne do zapoznania się z naszą ofertą ,bardzo proszę o kontakt w celu poznania bogatszych szczegółów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Goraco polecam

CHATA MYSLIWSKA POD SOKOLEM

mialam tam wesele - bylo super - goscie pod ogromnym wrazeniem
do dzis kazdy wspomina i miejsce i wesele

obsluga super - WARTO

http://www.biesiada.gda.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
To ja moze tu sie zapytam jakie wrazenia z sala Pod Orlem?,bardzo mi sie podoba ale my organizujemy w 2015,ciekawa jestem bo chcialabym juz jakas sale znalezc drugi obiekt to hotel Qubus tez bardzo fajne miejsce albo moze ktos jeszcze cos doradzi gdzie warto sie wybrac
Kalina w Bojanie. Piękna sala + noclegi na górze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Zgadzam się i polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dworek Gościnny w Gdańsku http://www.weselegdansk.com/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja polecam Sale okolicznościowa Złota Róża na ul. Kartuskiej !! :) Jestem zadowolona w 100%. Na nic nie mogę narzekać! :) Na nic! :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
ale jedzenie na 4-
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jelitkowo Nad Potokiem . Coś wspaniałego , jedzenie pyszne , i jest jego dużo , a ten klimat .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dwór kaszubski Magnat Bojano. :)
ja od wielu wielu osób słyszałam pozytywne opinie o cedrowym dworku w Cedrach Wielkich. Osobiście oglądałam salę- jest piękna! profesjonalna obsługa, miły, pomocny menadżer, na temat jedzenie również same superlatywy- nie tylko od znajomych młodych par i gości, ale również od przypadkowo poznanego DJ ;)

Jedyne dlaczego nie zdecydowaliśmy się na tę salę to otoczenie obiektu, które nam nie odpowiadało- centrum wsi, nic ciekawego, mi zależało na obiekcie albo na odludzi, najlepiej z pięknym ogrodem

Ceny są dość wysokie a terminy trzeba rezerwować z dużym wyprzedzeniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry