Widok

Pomóżcie proszę :) szukam sali na wesele

Kupię Temat dostępny też na forum:
Szukam ładnej i eleganckiej,ale w atrakcyjnej cenie sali na wesele.
Znacie może miejsca gdzie cena za osobę nie jest zbyt kosmiczna?
Przeglądam różne oferty, jednak ciężko coś znaleźć.

Proszę o pomoc :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja będę miała ślub w Hotelu Pod Orłem, nie jest drogo, ceny zaczynają się od 170 zł/os (ja biorę za 180), ale nie mogę jeszcze polecić, bo jestem "przed"...
A gdzie szukasz? W Gdańsku, poza Gdańskiem? Masz jeszcze jakieś wymagania? Do ilu osób? Klimatyzacja? Parkiet z paneli? Dwie sale osobno do tańca i jedzenia, czy wszystko na jednej? W ten sposób wykluczysz już większość sal:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Rozglądam się praktycznie i w Trójmieście i poza.
Większość moich gości będzie musiała przenocować i też patrzę na ceny noclegu. Sala na ponad 100osób musi być.
180zł bez alkoholu i ciast ,tak?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osobiście polecam salę Aura w Rębiechowie, chyba ok.10 km od trójmiasta.Menu na ich stronce zaczyna się od 140,oo, znajoma wzięła opcję za 150,00, ciasta na 100 osób wyszły ok.500-600 zł (5 rodzai), alkohol Bols po 22.00, noclegi 60,00 od osoby.Te informacje zapamiętałam;-]

pozdrawiam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dziękuję :)
Z ciastami, bez napojów i alkoholu. Natomiast za 170 jest bez owoców jeszcze.
My wykupujemy cały hotel na noclegi i placimy 60 zł za osobę za nocleg,,,

Ale ja nie wiem czy to atrakcyjna cena, dla różnych ludzi różnie...
Polecam salę bankietową "Filip" w Osłoninie, pzrzepiękna sala, pyszne jedzenie. Miałam tam wesele 2 lata temu. bylo super
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 21

BUSOMAT.PL

Tu masz listę sal weselnych. Może coś dla siebie wybierzesz:

http://www.trojmiasto.pl/s/sala-weselna/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Młyniec na Zaspie jak coś to pisz bikej@wp.pl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
MY organizujemy w Gospodarstwoe u Rychertów w Kiełpinie. 160 od osoby w tym 6 różnych ciast , tort piętrowy. Sala spokojnie pomieści 120 osób. Sala praktycznie nowa , super wystrój , klimatyzowana. Są noclegi bodajże od 30 zł od osoby w tym para młoda ma pokój specjalny gratis.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13
Organizowaliśmy wesele w Hotelu Otomin, piękna okolica, pyszne jedzenie i przepiękne dekoracje. Noclegi ok 60 zł ale przy większej ilości można się targować :) U nas wyszło super więc polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
polecam moją sale weselna w Nowym Dworze Wejherowskim http://www.weselnasala.com ja mam cene 190zł z poprawinami :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Polecam hotel Scandic W Gdańsku. Jest bardzo elegancki, początkowo wybraliśmy menu za 190 zł za osobę ale pani Ewa - odpowiedzialna za planowanie i pomoc uroczystości zadzwoniła 2m-cie pózniej i zaproponowała rabat = 170 za osobę. Polecamy, bardzo profesjonalne podejście, hotel bierze na siebie wystrój, kwiaty, świece, daje dodatkowego kelnera nadzorujacego, funduje winietki i tort weselny. Czuwa aby odciazyc młoda pare co by nie zajmowali sie organizacyjnymi sprawami. Współpracuje z pobliską kwiaciarnia, zaufanym wodzirejem -to już dodatkowe opłaty - my mamy swojego. Jesteśmy bardzo zadowoleni i przekonani o właściwym wyborze sali i hotelu. Pokoje niestety drogie ok 300 zł, więc zamowilismy dosłownie kilka dla najbliższej rodziny, rodzicow i dziadków. A reszta zamieszka w pobliskim przyjemnym hostelu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10
Zobacz tutaj:

http://www.novello.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
mogę ci tylko polecić obsługę kuchni jest super,bardzo smacznie i dużo jedzonka s a tez nowości na talerzu p. Sabisz 605-209-133 pozdrowionka pa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
słyszałam o Młyńcu a czy masz porównanie do sali w Domu kultury przymorze? czy mozesz polecic jakiegoś kucharza?
Ja miałam wesele w Żukowiance nowa ładna sala i bardzo dobre jedzenie brak korkowego co jest dużym plusem .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
POLECAM WILLA LEŚNE USTRONIE MENU 165 ZŁ W TYM 5 PORCJI MIĘSA NA OSOBĘ I INNE WYŚMIENITE PYSZNE RZECZY, SALA PIĘKNA, UROKLIWA OKOLICA. WILLA OTOCZONA LEŚNYM KRAJOBRAZEM. POKOJE NOWOCZESNE URZĄDZONE ZA 80 ZŁ! WEJDŹ NA STRONĘ http://www.lesne-ustronie.pl/ , WŁAŚCICIEL ORAZ JEGO PRACOWNICE BARDZO ELASTYCZNI UGODOWI SPEŁNIAJĄ KAŻDE ŻYCZENIE. MIEJSCE WARTE POLECENIA! TYLKO GORZEJ Z TERMINAMI!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 17
Polecam Folwark Dajak w Koleczkowie, byłam tam w sierpniu w zeszłym roku u przyjaciółki na weselu, sala śliczna, dobre jedzenie i przemili właściciele :) Nie pamiętam jakie są ceny, ale sala chyba na 130 osob jesli sie nie myle
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 31
do góry