Widok
Kochane, gdybym tylko dostała tańsze, ale z obcasem 8 -9 cm kupiłabym od razu. Szukałam kiedyś, kiedyś.............no i lipa. Teraz..........też lipa. Trudno na czymś się zaoszczędzi a na czymś się straci.
Ale przecież prosiłam o opinie dot wyglądu tych butów. Opinia 1 kobity nie była zbyt ciekawa, ale to też opinia
Ale przecież prosiłam o opinie dot wyglądu tych butów. Opinia 1 kobity nie była zbyt ciekawa, ale to też opinia
A ja uwazam ze bez sensu jest kupowac drogie buty... i tak spod sukienki ich nie widac, a drugi raz w zyciu pewnie ich nie zaloze... bo po co mi biale buty w takim stylu... dlatego kupilam biale buty nawet nie wiem z jakiego są doikładnie materialu.... ale mają ładny krój i są wygodne... a wydalam 80 zł!
Dziewczyny! A w sklepach naprawdę nic nie ma? Przecież teraz ogólnie białe buty sa w modzie i naprawde sporo ich w noramlnych sklepach, nawet nie pod tytułem ślubne.Ostatnio w Bacie widziałam sporo ładnych, bielutkich i kremowych,na róznych obcasach. Sama przytmierzam się do jednych, ale śłub dopiero za rok więc poczekam na obniżkę posezonową:)