Widok

Pomysł na prezent na urodziny dla 6-latka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam forumki,
Czy ktoś ma pomysł na prezent dla 6 - letniego chłopca. Bedę wdzięczna za każdą podpowiedż
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chłopcy w tym wieku to przeważnie interesują się Lego, Lego Bionicle, Lego Ben 10 i wszystkim co związane z Ben10 , bakuganami, torami Hot Wheels i samochodani z tej serii, ostatnio modna jest też seria figurek z Gwiezdnych Wojen ,
fajnym prezentem moga być tez rolki, hulajnoga, jakaś gra planszowa ...
na prezent polecam rolki, teraz praktycznie każde dziecko na rolkach jeździ. Syn zaczął w wieku 4,5 roku na wrotkach teraz już nieźle sobie radzi na rolkach ;). Mogę zaproponować sprawdzony model teraz będzie 2 sezon używany http://sportowybazar.pl/rolki-regulowane-force-abec-7-axer-sport-p1279.html przeszedł sporę męki na różnych nawierzchniach i w wodzie też ;)
możesz też poszuka jakiejś ciekawej książeczki o dinozaurach lub samochodach
My w tym roku dla naszego 5-letniego chrześniaka kupiliśmy w prezencie urodzinowym tor Hot Wheels Color Shifters Sharkport + samochodziki z serii Color Shifters ;) Młody piszczał z radości chyba z 40 minut, także prezent trafiony ;) Według mnie Hot Wheels to chyba najlepszy prezent dla chłopaków, bo i u nas sprawdza się za każdym razem jako prezent dla 8-letniego bratanka, który kolekcjonuje tory, samochody, ciągle je rozbudowuje :)
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

do góry