Widok

Pomysł na prezent na urodziny dla 6-latka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam forumki,
Czy ktoś ma pomysł na prezent dla 6 - letniego chłopca. Bedę wdzięczna za każdą podpowiedż
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chłopcy w tym wieku to przeważnie interesują się Lego, Lego Bionicle, Lego Ben 10 i wszystkim co związane z Ben10 , bakuganami, torami Hot Wheels i samochodani z tej serii, ostatnio modna jest też seria figurek z Gwiezdnych Wojen ,
fajnym prezentem moga być tez rolki, hulajnoga, jakaś gra planszowa ...
na prezent polecam rolki, teraz praktycznie każde dziecko na rolkach jeździ. Syn zaczął w wieku 4,5 roku na wrotkach teraz już nieźle sobie radzi na rolkach ;). Mogę zaproponować sprawdzony model teraz będzie 2 sezon używany http://sportowybazar.pl/rolki-regulowane-force-abec-7-axer-sport-p1279.html przeszedł sporę męki na różnych nawierzchniach i w wodzie też ;)
możesz też poszuka jakiejś ciekawej książeczki o dinozaurach lub samochodach
My w tym roku dla naszego 5-letniego chrześniaka kupiliśmy w prezencie urodzinowym tor Hot Wheels Color Shifters Sharkport + samochodziki z serii Color Shifters ;) Młody piszczał z radości chyba z 40 minut, także prezent trafiony ;) Według mnie Hot Wheels to chyba najlepszy prezent dla chłopaków, bo i u nas sprawdza się za każdym razem jako prezent dla 8-letniego bratanka, który kolekcjonuje tory, samochody, ciągle je rozbudowuje :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry