Widok
Pomysł na prezent??
Witam wszystkich,
może to troszkę z innej beczki - mój Luby kończy niedługo 25 latek, chciałabym mu coś podarować, ale jak zwykle nie wiem co. Nie chcę mu kupować znowu jakiejś wymyślnej koszuli, bo to już przesada.
Pewnie sobie pomyślicie, że urodziny jak urodziny, ale dla mnie to ćwierć wieku, heheheh. Zresztą ja też niedługo będę miała tyle wiosen :-))
Poprostu nie mam pomysłu - jak zawsze jak mam coś kupić dla mężczyzny, uhhhh.
może to troszkę z innej beczki - mój Luby kończy niedługo 25 latek, chciałabym mu coś podarować, ale jak zwykle nie wiem co. Nie chcę mu kupować znowu jakiejś wymyślnej koszuli, bo to już przesada.
Pewnie sobie pomyślicie, że urodziny jak urodziny, ale dla mnie to ćwierć wieku, heheheh. Zresztą ja też niedługo będę miała tyle wiosen :-))
Poprostu nie mam pomysłu - jak zawsze jak mam coś kupić dla mężczyzny, uhhhh.
Majowy weekend niestety odpada, bo nie ma go w kraju.
W ogóle to mam nadzieję, że wróci jeszcze w maju - bo wtedy oboje mamy to nasze ćwierć wieku. Ja bym się cieszyła z samych kwiatów lub z innych małych pierdułek. A mężczyźni raczej nie przywiązują wagi do czegoś takiego (oczywiście kwiaty nie wchodzą w rachubę, hehehe).
W ogóle to mam nadzieję, że wróci jeszcze w maju - bo wtedy oboje mamy to nasze ćwierć wieku. Ja bym się cieszyła z samych kwiatów lub z innych małych pierdułek. A mężczyźni raczej nie przywiązują wagi do czegoś takiego (oczywiście kwiaty nie wchodzą w rachubę, hehehe).
Ja mojemu ostatnio kupiłam nowoczesną maszynke do golenia (jest strasznie zadowolony, bo nareszcie się nie tnie podczas golenia) i do tego butelkę jego ulubionej whisky (Jack Daniels) strasznie się z tego ucieszył, w dodatku to taki bardzo męski prezent, potem było kino, kolacyjka i romantyczny spacer...strasznie się nam udał ten dzień (zwłaszcza że mamy urodziny w tym samym dniu) :)