Widok

Ponawiam pytanie o Biały Dworek w Rumi

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, ponawiam moją prośbę o opinie o Białym Dworku w Rumi. Jadę tam w najbliższą sobotę i chciałaby wiedzieć czego się spodziewać.
Z góry dzięki za pomoc osób, które były tam na weselu...

Pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na weselu tam nie byłam, ale jesli szukasz wytwornego miejsca, eleganckiego na wesele to raczej nie polecam. Jak dla mnie nie ma klimatu. Wydaje mi sie ze w podobnym zakresie cenowym jest teqiula w Rumi. Tylko ze w Tequili w miare ładna jest sala wieksza na ponad 80 osob bodajze. Mniejsza sala to juz taka "zwyczajna". A cena za menu od osoby wraz z ciastami i owocami wynosi 135 pln. My jednak zdecydowalismy sie na Faltom.
Ja w środku niestety nie byłam, ale z zewnątrz nie robi na mnie wrażenia. Sam budynek byłby piękny, gdyby nie te wieśniackie neony i kicz na fasadzie.
jak bedziesz w rumi to polecam adrie. my mamy tam wesele.

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Olenka, możesz mi zdradzić szczegóły dotyczące menu w Adrii? Zajrzałam na ich stronkę i wygląda to całkiem ładnie. Na ile osób organizujesz przyjęcie? Ja planuję na 60 osób. Czy możesz mi powiedzieć coś więcej o cenach?

Z góry dzięki
Pozdr
Moja znajoma miala tam weselny obiad.W cene(niby)byl wliczony pokoj dla mlodych, szampan i rano sniadanie.Pokoj dostali tam tak obskórny,że tylko myszy brakowało,szampoana i sniadania nie dostali.Jedzenie bylo nieciekawe choc nie najgorsze.Cos tam jeszcze bylo nie tak,ale juz nie pamietam.W kazdym razie nie polecala i byla bardzo zawiedziona.

image
Kurczę... to teraz już sama nie wiem czy mam tam jechać...
Dzięki za info
no nie wiem u nas dobrze sie zapowiada,wlasciciele sa bardzo elastyczni,a ja widzialam pokoj (a wlasciwie 2) ktore dostaja do dyspozycji mlodzi.zreszta oba pokoje sa na zdjeciach.

jak cos to pisz na maila,powiem ci jak ja to widze

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
olenka jak by co to ja pisalam o Bialym Dworku:)

image
ja nie slyszalam dobrych opini, podobno szef to maly sciemniacz i troche oszukuje.....ogolnie jest wiele innych i pieknych lokali w rumi
image
Dzięki za informacje. Na pewno tam nie pojadę!!!
a ja slyszalam wlasnei naprawde dobre opinie o Bialym Dworku od kilku osob:) Mysle ze kazdy musi sie po prostu sam przekonac

Hej. Nie polecilabym Bialego Dworku, drogo w stosunku do standardu. Wlasciciel, zeczywiscie jest sknera. Np. dziewczyna z recepcji jest kelnerka i recepcjonistka za jednym razem, a to juz przesada.
Jedna wielka tragedia... czasy komuny

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry