Widok

Pończochy na wesele

Wybieram się na wesele koniecznie chciałabym założyć do mojej sukienki pończochy.Do tej pory nigdy nie chodziłam w pończochach teraz jednak chcę to zmienić , ponieważ wydaje mi się, że pięknie się prezentują na nogach kobiety, a poza tym chyba po prostu dojrzałam do tego, aby je założyć :) Poza tym chcę zaskoczyć mojego chłopaka swoim wyglądem.Mam zamiar je zamówić w sklepie internetowym Gatty gdzie mają spory wybór https://www.gatta.pl/pl/rajstopy/ponczochy/ponczochyfunkcyjne/
Jakie przesyłki polecacie, aby były w miarę tanie?Czeka mnie sporo wydatków więc tam gdzie mogę staram się oszczędzać.Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ten dział. Pończochy są ekstra pod warunkiem,że są z pasem a nie samonośne...te z silikonem są mega niewygodne. I trzeba uważać na krótsze sukienki...nie ma nic okropniejszego niż wystająca pończocha spod sukienki...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
" I trzeba uważać na krótsze sukienki...nie ma nic okropniejszego niż wystająca pończocha spod sukienki..."

Czy ja wiem czy to aż taka okropność? :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Haha zależy w jakiej sytuacji ;)

nie lepiej rajstopy z wycięciem w kroku ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lub alternatywnie: podkolanówki antygwałtki ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

myślałem że na wesele idzie się zaszaleć ;P

Czy ja wiem?
Ja chodzę głównie się dobrze nażreć. Zaszaleć mogę w każdej chwili :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja się mogę dobrze nazrec w każdej chwili,zaszalec w każdej chwili ..więc w zasadzie po co mi wesela xD
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wentylacja?
Niewygodne :p

Jesteś chyba pierwszą , która na wentylację narzeka albo teoretyzujesz tylko albo przeciąg miałaś ;P

No dobra, przyznaję bez bicia...jeżeli chodzi o rajstopy z wentylacją to miałam na sobie kiedyś kabaretki...liczy się? :D a była to zima i studniówka i było straszliwie zimno a mi zawsze pierwszy marznie nos, w związku z czym zrobił się czerwony...na pierwszych zdjęciach z własnej studniówki wyglądam jak Rudolf :p

Pończochy to fetysz stary jak świat, oklepany i banalny. Ale nie o tym. Bardziej interesuje mnie, i tu pytanie do Panów, co Was kręci w rajstopach?

Instrukcja obsługi. Dwa paski - pupa, jeden pasek - przód. ;D

Kruku,
I Ty też jesteś rajstopowym fetyszystą?! A jeśli w porannym blond roztargnieniu założę je tył na przód...

Nie jestem. Nawet nie wiedziałem, ze ta instrukcja dotyczy też dorosłych rajstopów. Wróciła mi taka migawka z przedszkola. Starszaki chodziły do maluchów pomagać im się ubierać po lezakowaniu.
Aczkolwiek kabaretki, o których wspomniała Ciacho są dość seksualne. Nie wiem czemu. Jeśli o tym samym myślimy, słabo się znam na nazewnictwie. Taka jakby siatka na ryby

Tak, taka siatka na ryby xD skojarzenie pierwsza klasa :D

Kabaretki ? - szynka w siatce - mało seksowne chyba że ktoś akurat głodny.

To jakieś nieoryginalne...powinny być trzy paski, wszystkie na pupę :-D

Jak trzy paski to raczej po zewnętrznej stronie nogi. A ja to ani logo ani rajstopowa. Nie cierpiałam rajstop jako dziecko, gryzły mnie niemiłosiernie, fuj.

Ja nie o tych paskach xD

Też nie lubiłam...i spodni też nie...zawsze jak mnie mama ubierała, kładłam się na łóżku, nogi do góry i krzyczałam "sija" co w wolnym tłumaczeniu oznaczało,że ciśnie xD

Teraz jesteś dorosła możesz chodzić bez i nawet nóg nie musisz golić ;P

De facto nic nie muszę ale głupio tak ze swetrem na nogach :p

zawsze możesz powiedzieć że to rajstopki antygwałtki ;P

Fujka fujka xD mówię stanowcze nie naturalnym futrom xD

A ja tam jestem zdecydowanie futrzastą istotą..Wprawdzie futerko powinno być puszyste i czyste, nawet krótkie ale zadbane
Przypomniała mi się jedna anegdota kiedy to niemłody, łysy facet czynił konkury do pewnej młodej damy,
a że konkury były pani mocno nie w smak, to nie kryła swojego oburzenia:- Ale Pan nawet nie ma włosów!
Na co on odpowiedział "Droga Pani, włosy to ja mam, ale nie dla wszystkich"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wątek się rozkręcił, a to znowu tylko reklama sklepu internetowego ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Admin (będzie) płakał jak kasował
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zagadka
Co pachnie jednocześnie Du**ą, Cip**ą i stopami?

Ciasno zwinięte rajstopki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

O jaaa, Kocico, ale dałaś... teraz to za żadne skarby świata nie wciągnę rajstop choćby mnie wszyscy fetyszyści błagali na kolanach.

Nie lepiej się myć ?

Lepiej. I lepiej też prać rajstopki. Ale jak coś wejdzie w głowę - patrz dowcip Kocicy - to nie ma bata, nie wyrzucisz tego.

ta.... mnie teraz weszło w głowę że wasze rajstopy pachną jednocześnie .........

Ja to się tak zastanawiam jak ci ludzie w średniowieczu mogli się myć raz na miesiąc i to przy dobrych wiatrach...

Przy dobrych wiatrach nie myli się, bo po co ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

Meble do pesjonatu nad morzem (3 odpowiedzi)

Prowadzę nieduży pensjonat nad morzem, który w tym roku chciałbym trochę odświeżyć. Zastanawiam...

Sauna dla mężczyzn (36 odpowiedzi)

Cześć. Powiedzcie mi, gdzie w 3mieście znajdę saunę tylko dla mężczyzn?

do góry