Widok
Pończochy na wesele
Wybieram się na wesele koniecznie chciałabym założyć do mojej sukienki pończochy.Do tej pory nigdy nie chodziłam w pończochach teraz jednak chcę to zmienić , ponieważ wydaje mi się, że pięknie się prezentują na nogach kobiety, a poza tym chyba po prostu dojrzałam do tego, aby je założyć :) Poza tym chcę zaskoczyć mojego chłopaka swoim wyglądem.Mam zamiar je zamówić w sklepie internetowym Gatty gdzie mają spory wybór https://www.gatta.pl/pl/rajstopy/ponczochy/ponczochyfunkcyjne/
Jakie przesyłki polecacie, aby były w miarę tanie?Czeka mnie sporo wydatków więc tam gdzie mogę staram się oszczędzać.Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Jakie przesyłki polecacie, aby były w miarę tanie?Czeka mnie sporo wydatków więc tam gdzie mogę staram się oszczędzać.Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
No dobra, przyznaję bez bicia...jeżeli chodzi o rajstopy z wentylacją to miałam na sobie kiedyś kabaretki...liczy się? :D a była to zima i studniówka i było straszliwie zimno a mi zawsze pierwszy marznie nos, w związku z czym zrobił się czerwony...na pierwszych zdjęciach z własnej studniówki wyglądam jak Rudolf :p
Nie jestem. Nawet nie wiedziałem, ze ta instrukcja dotyczy też dorosłych rajstopów. Wróciła mi taka migawka z przedszkola. Starszaki chodziły do maluchów pomagać im się ubierać po lezakowaniu.
Aczkolwiek kabaretki, o których wspomniała Ciacho są dość seksualne. Nie wiem czemu. Jeśli o tym samym myślimy, słabo się znam na nazewnictwie. Taka jakby siatka na ryby
Aczkolwiek kabaretki, o których wspomniała Ciacho są dość seksualne. Nie wiem czemu. Jeśli o tym samym myślimy, słabo się znam na nazewnictwie. Taka jakby siatka na ryby
A ja tam jestem zdecydowanie futrzastą istotą..Wprawdzie futerko powinno być puszyste i czyste, nawet krótkie ale zadbane
Przypomniała mi się jedna anegdota kiedy to niemłody, łysy facet czynił konkury do pewnej młodej damy,
a że konkury były pani mocno nie w smak, to nie kryła swojego oburzenia:- Ale Pan nawet nie ma włosów!
Na co on odpowiedział "Droga Pani, włosy to ja mam, ale nie dla wszystkich"
Przypomniała mi się jedna anegdota kiedy to niemłody, łysy facet czynił konkury do pewnej młodej damy,
a że konkury były pani mocno nie w smak, to nie kryła swojego oburzenia:- Ale Pan nawet nie ma włosów!
Na co on odpowiedział "Droga Pani, włosy to ja mam, ale nie dla wszystkich"