Widok
Pończochy na wesele
Wybieram się na wesele koniecznie chciałabym założyć do mojej sukienki pończochy.Do tej pory nigdy nie chodziłam w pończochach teraz jednak chcę to zmienić , ponieważ wydaje mi się, że pięknie się prezentują na nogach kobiety, a poza tym chyba po prostu dojrzałam do tego, aby je założyć :) Poza tym chcę zaskoczyć mojego chłopaka swoim wyglądem.Mam zamiar je zamówić w sklepie internetowym Gatty gdzie mają spory wybór https://www.gatta.pl/pl/rajstopy/ponczochy/ponczochyfunkcyjne/
Jakie przesyłki polecacie, aby były w miarę tanie?Czeka mnie sporo wydatków więc tam gdzie mogę staram się oszczędzać.Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Jakie przesyłki polecacie, aby były w miarę tanie?Czeka mnie sporo wydatków więc tam gdzie mogę staram się oszczędzać.Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
No dobra, przyznaję bez bicia...jeżeli chodzi o rajstopy z wentylacją to miałam na sobie kiedyś kabaretki...liczy się? :D a była to zima i studniówka i było straszliwie zimno a mi zawsze pierwszy marznie nos, w związku z czym zrobił się czerwony...na pierwszych zdjęciach z własnej studniówki wyglądam jak Rudolf :p
Nie jestem. Nawet nie wiedziałem, ze ta instrukcja dotyczy też dorosłych rajstopów. Wróciła mi taka migawka z przedszkola. Starszaki chodziły do maluchów pomagać im się ubierać po lezakowaniu.
Aczkolwiek kabaretki, o których wspomniała Ciacho są dość seksualne. Nie wiem czemu. Jeśli o tym samym myślimy, słabo się znam na nazewnictwie. Taka jakby siatka na ryby
Aczkolwiek kabaretki, o których wspomniała Ciacho są dość seksualne. Nie wiem czemu. Jeśli o tym samym myślimy, słabo się znam na nazewnictwie. Taka jakby siatka na ryby