Widok

Popieram propozycję Wildsteina Juniora

Hydepark Temat dostępny też na forum:
Dawid Wildstein
@DawidWildstein
Myślę, że czas na nową akcję LOT-u.
LOT z Domu.
Jeśli prawdą jest to, że w Polsce jest najgorzej, PiS ukrywa apokalipsę, zaraz koniec- należy pomóc ludziom wydostać się z tego piekła.
Niemcy, Hiszpania?
Zacznijmy od polityków PO i dziennikarzy GW, bo ci są najbardziej przerażeni
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16
Ty jestes cale zycie przerazony, ze tyle staran i nic nie wyszlo.
A teraz juz za pozno na cokolwiek starcze.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ten wpis Wildsteina to w istocie język rodem z III Rzeszy z lat 1933-34 - jeżeli nie podoba Ci się polityka obecnych władz należy Cię usunąć z kraju...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Facet o nazwisku Wildstein jest rodem z III Rzeszy? Opozycja błaga Kaczyńskiego o stan wyjątkowy. Partie tolerancji i miłości cieszą się z choroby Mateckiego i życzą śmierci prałatowi z Bydgoszczy. Powariowaliście ludzie. Pozytywne myślenie. Radość. Miłość. Paaaa

https://www.youtube.com/watch?v=R-7cWBBUedg
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

>Opozycja błaga Kaczyńskiego

Chyba cię poooopierdolilo. A kim jest Kaczyński ?
Stan nadzwyczajny klęski żywiołowej wprowadza premier a nie poseł.
Z tym stanem faktycznie juz mamy Już do czynienia, ale rezim komunistów z PiS nie po raz pierwszy jest odklejony od rzeczywistości Polaków.

Pan Morawiecki ma obowiązek ochrony życia Polaków, a przeprowadzanie wyborów gdy jednocześnie nie zabrania się grupowania w więcej niz 2 osoby to zbrodnia przeciw Polakom.

Pan Morawiecki za niewprowadzenie stanu klęski żywiołowej będzie sadzony za zbrodnię przeciwko narodowi polskiemu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Taka madrość etapu? Szeregowy poseł? To już nie wszechmocny dyktator, a wszyscy jego marionetkami? Fajtłapa bez konta w banku i prawa jazdy? Nie! Przebiegły deweloper, najinteligentniejszy szef mafii, co stawia wielkie biurowce.
Sami musicie miedzy sobą ustalić, kim jest Jarek.

A tymczasem, według oficjalnych danych, COVID-19 dotknął 0,002 procenta, słownie 2 tysięczne procenta polskiej populacji. Klęska jak cholera. Procedują na podstawie ustawy o chorobach zakaźnych i na razie wystarczy. Rozegrał was Jarek koncertowo tymi wyborami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

"Pan Morawiecki za niewprowadzenie stanu klęski żywiołowej będzie sadzony za zbrodnię przeciwko narodowi polskiemu."

Mocne słowa jak na kogoś kto nie ma na nic żadnego wpływu i czyim jedynym życiowym osiągnięciem jest prowadzenie agitacji politycznej na pomniejszym internetowym forum.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

>Sami musicie miedzy sobą ustalić, kim jest Jarek.

Nie, dooooorniiu. To nie my musimy ustalić.
Jarek to poseł, który łączy funkcje posła z działalnością gospodarcza, bo jest deweloperem.

To tzw. Prezydent, czyli pan duda i tzw. Premier czyli pan Morawiecki musza ustalić czy służą Polakom, czy komunistycznej partii.
To są stanowiska konstytucyjne i odpowiedzialność przez Narodem, a nie partyjne gdzie odpowiada się przed tow. Kaczyńskim.

Organizowanie wyborów w stanie faktycznej klęski żywiołowej to zbrodnia i wysyłanie Polaków na smierć.
Pan Morawiecki będzie odpowiadał za te zbrodnie przed Narodem a nie przez tow. Posłem Kaczyńskim, w partyjnej nomenklaturze pseud. Deweloper.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mogę wam megafony nawet kupić żeby więcej krzyczeli o tych wyborach. I jeszcze o LGBT. Wpuścili was w ten kanał koncertowo, a wy się z tego cieszycie.
Naród to właśnie wybrał jak wybrał. To się nazywa demokracja przedstawicielska.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

raven

Musisz sobie zdawać sprawę z faktu, że polemika z diabłem nie ma sensu - sens ma tylko pod jednym warunkiem - obnażania jego strategii.

Po co? Czyż nie przyjemnie jest patrzeć na chamów przekonanych o własnej elitarności? Ja tam nic nie rozumiem i jestem nikim. Wspominałem już że palety rozładowuję i zamiatam parkingi. Czego oni chcą ode mnie?

Edit. Za 3 kwadranse idę zawierzać Ojczyznę Niepokalanemu Sercu Matki Boskiej. Nie wiem zatem skąd ta panika wśród tych mądrych elit, co dźwigają ten kaganek z troską, wiarą i całkiem za darmo. Wszystko będzie dobrze.

Mocne słowa jak na kogoś kto nie ma na nic żadnego wpływu i czyim jedynym życiowym osiągnięciem jest prowadzenie agitacji politycznej na pomniejszym internetowym forum.

Opisales siebie. To pomniejsze forum stanowi sens twojej wegetacji. Tu szukales i znalazles kolegowbi kolezanki z twojej warstwy spolecznej.

Krzewiciel głupoty i prostactwa jak zwykle bezmyślnie toczy pianę z tępego pyska.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

>Mogę wam megafony nawet kupić żeby więcej krzyczeli o tych wyborach. I jeszcze o LGBT.

Mamy tu widać skromnego intelektualnie forumowicza.

Nastały czasy, kiedy Pan Bóg w swojej przewrotności nakazuje swoim owieczkom poczuć się tak, jak one jeszcze niedawno traktowały swoich bliźnich.
Pseudo-chrześcijanine typu pan Jedraszewski wykrzykiwali niedawno o tęczowej zarazie i jakieś inne bzdury.
Wykluczanie ze wspólnoty i wspólnej przestrzeni stało się ich znakiem rozpoznawczym.

Dziś te biedne owieczki mogą się modlić, ale nie publicznie tylko w czterech ścianach.
Pan Bog daje w ten sposób prawdziwą lekcję empatii.

To jeszcze długa droga do zdobycia odznaki skromnego intelektualnie. Ale uznanie oświeconych elit dla moich starań bardzo mi schlebia.
Ja tam nie wiem, w niedzielę byłem normalnie na mszy w kościele. Ale msza to nie pałka do wywijania. Ten słoń nazywa się Bombi. Ma trąbę, lecz na niej nie trąbi. Dlaczego? Nie bądź ciekawy - To jego prywatne sprawy.

https://www.youtube.com/watch?v=dV8mcXhUNnU
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Rawen idź się pomódl a i tak ta niepokalana gest lichockiej pokaże:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co wy tak zaczepiacie? Już mi się linki kończą. Ja tu pracuję zdalnie. Paleciarnię zamknęli i musimy grać cały dzień w tetrisa żeby nie wyjść z wprawy na odcinku układania.

https://www.youtube.com/watch?v=amZGhUHt3Hc

Forumowiczu raven,

Podkulasz ogonek ?
Coś masz przeciwko LGBT ?
A może masz nam do pokazania pisowski gest funkcjonariuszki lichockiej ?
Czy może mocny tylko w ryjku ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestes zaklamanym nikim.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Już ci pisałem, żebyś mówił jak najwięcej o lgbt. Zwłaszcza w obecnej sytuacji. Najlepiej postuluj śluby lgbt, adopcię dzieci przez lgbt i lekcje w szkołach i w przedszkolach o lgbt. Niech Małgorzata Kidawa Błońska i Władysław z peezelu uczynią oś swojej kampanii z lgbt.
Ja będę kibicował nieco z boku, bo temat mnie nudzi. Ile można słuchać historii o chłopakach, co mieli ojca sadystę albo w ogóle bez ojca dorastali a potem ktoś tam im coś zrobił nieprzyjemnego? Mów zatem o lgbt zawsze i na każdym kroku. Czemu w ogóle te kolejne literki tak dyskryminujesz? Masz coś do Q albo K czy co tam jeszcze było? Kazirodztwo już się dopisało, trwa spór czy "przyjazna pedofilia" też. Straszna ciemnota na 4 literkach się skupiać. Jestem zażenowany. Aaa i jeszcze głoś tą teorię, ze jest więcej niż 2 płcie i że każdy sobie może wybrać. Ludzie na śmieciówkach chętnie posłuchają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry