Na Naszych poprawinach będzie dj, w związku z tym potrzebuję różnych fajnych kawałków zaczynając od lat 60,80-tych kończąc na współczesnych.
Jeśli któraś z Was miałaby listę takcih utworów wolych i szybkich byłabym wdzięczna :o)
z nowymi kawałkami będzie ok, ze starszymi gorzej :) ciężko się dopasować do wszystkich gości i ich upodobań muzycznych, dlatego więc na listę wrzucam to co mi się podoba :) taka jestem okrutna...... :)
my robimy cos takiego dla naszego DJ'a - kawalki, ktore chcemy, zeby puscil nam na weselu. Hmm, lista nie jest zbyt dluga i generalnie to sa takie romantyczne "smety", a moj Tomus sobie wymyslil chill out, to nam goscie pouciekaja ;P. Witch, moze podrzucisz pare "skocznych" piosenek?
ja tez poprosze o liste czegos to podskokow:):) a na poprawiny to juz sami muzyka sie zajmiemy , to bedzie bardziej na luzie spotkanie w gronie najblizszych i pewnie wiekszosc bedie gadac a ja bede tanczyc hihihi
hej podziekujcie witch , ja kazalam dj-em zajac sie mojemu mezusiowi --a co niech tez ma swoj udzial , ale i tak czuje ze bede musiala pomagac przy wyborze muzyki ---i bardzo dobrze . a ja mam juz 37,7 temp i glowa mi paruje
No to do roboty panienki :) włączamy radyjka i notujemy pioseneczki, które sie podobają :)!!! kilka dni szaleństwa (głuchota gwarantowna) i lista gotowa :)
witch, bardzo Ci dziekuje, zabieram sie za swoją...tylko najpierw obrączki, zaproszenia, sukienka....także.. mam nadzieje, ze przed hallowenem zdążę ;o)