Widok

Poprawiny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z Was planuje zaprosić na poprawiny osoby, które z różnych względów nie "załapały się" na wesele? Ponieważ część gości przyjezdnych nie ma zamiaru zostać na drugi dzień, chciałabym w ich miejsce na poprawiny zaprosić dalszych znajomych, których nie mogłam ze względów finansowych zaprosić na wesele. W zasadzie będzie to druga impreza - zespół gra do 22.00 (to sobota).
Słyszałam, że tak się robi, ale boję się, że ludzie mogliby się obrazić...
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, my tak robimy. Na poprawiny zapraszamy znajomych którzy ze wzgledów finansowych nie "załapią" się na wesele, na wesele zapraszamy tylko najblizsze grono przyjaciół. Sama byłam zaproszona na takie poprawiny (bez wesela) i było to dla mnie bardzo miłe:)
WITAJ MY TEŻ MAMY ZAMIAR TAK ZROBIĆ BO JAKBYM CHCIAŁA ZAPROSIĆ WSZYSTKICH TO NA WESELE ZBIERAŁABYM CHYBA Z 10 LAT KASĘ.POZDRAWIAM
My też tak robimy!!

Dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie, bo już się bałam, że popełnię jakąś megaśną gafę:)
Zapraszacie ustnie?
image
ja robiłam sama zaproszenia i zawiadomienia i na części zawiadomień zaprosiłam na uroczyste poprawiny dnia nastepnego w ogrodzie(bo w ogrodzie będziemy je organizować)
My tez zapraszamy zanjomych na poprawiny!!!

image

Inne tematy z forum Wesele

Nauki przedmałżeńskie (3 odpowiedzi)

Czy wie ktoś gdzie w Wejherowie będa w najbliższym czasie nauki przedmałżeńskie (2025)

do góry