Widok

Porada prawna w sprawie pracy

Praca Temat dostępny też na forum:
Witam.
Czy na forum jest może osoba która zna się na prawie pracy i zechciałaby mi udzielić porady informacji w tej sprawie - pracy, byłabym bardzo wdzięczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na forum zadaje się konkretne pytania i użytkownicy w miarę swojej wiedzy odpowiadają, zdarza się że bzdury. Jak chcesz porady prawnej to idź do prawnika, on przynajmniej jest ubezpieczony od plecenia głupot :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję za odp, ale o tym akurat nie chciałabym aż tak publicznie opowiadać i szukam osoby byc może jakiejś mamy która akurat jest na macierzyńskim, a może akurat ktoś taki się znajdzie. gdybym miala kase to nie zawracałabym głowy na forum i poszłabym prywatnie, a tu własnie z kasą kiepsko i dlatego szukam pomocy na forum :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
możesz też podejść do inspekcji pracy, tam ci też podpowiedzą
z tym tez problem gdyż mieszkam 35km od najbliższego urzędu a nie mam z kim teraz dzieciaczków zostawic, ale dziękuję
To zadzwon do insepkcji. Przez tel tez taka porade dostaniesz
Dzwoniłam lecz ciągle mnie gdzieś przełączali lub kazali dzwonić pod inne nr a Ci odsyłali z powrotem ale nie ważne poszukam sobie w google kogoś
Wątek nieaktualny
Porady prawne w formie online udzielają eksperci z prawa pracy z portalu prawnego http://www.e-prawnik.pl , co prawda ja porad z prawa pracy tam nie brałem, ale przeglądając artykuły w wolnej chwili sprawdzałem co tam więcej mają do zaproponowania i było właśnie doradztwo prawne online :P
Witam, proszę pytać. Na co dzień zajmuje się prawem pracy.
Amadzia5, przestań ściemniać - pisz o co chodzi!
Opisz pokrótce swój problem, to będziemy wiedzieć z czym mamy do czynienia.

A jeśli potrzebujesz BEZPŁATNEJ porady prawnej w trójmieście to wujek google się nie pogniewa...skoro musisz być taka tajemnicza.
Witam,

Ja jestem prawnikiem udzielam porad prawnych proszę o kontakt kancelaria@kancelaria-fides.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry