Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mateusz - opinia wątek zamknięty Kolejka do jednego pokoju ok. 9 osób. Badania średnie od 11 do 14...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 września 2019

Co robi Pani z rejestracji? wątek zamknięty Dodzwonienie się tam graniczy z cudem!
~Magda
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 października 2017

Dobrze jest wątek zamknięty To naprawdę dobre miejsce. Jestem zawodnikiem od 10 lat i korzystałem z wielu...
~Paweł
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 stycznia 2018

Hm... nie jest tak źle. wątek zamknięty Faktycznie czas oczekiwania na odbiór połączenia nie jest, jak w firmie...
~Krzysztof W.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 października 2017

Okresowe badania sportowe wątek zamknięty Moja ocena - podobnie jak większość poprzednich - skłania się do uwagi...
~J@rek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 września 2017

Ignorancja kompletna ! wątek zamknięty Od lat problem z dodzwonieniem się do rejestracji przychodni.Pani po prostu...
~Zbigniew Zatorski
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2017

Tragedia wątek zamknięty Korzystam, bo muszę - od dwóch lat. Ciągle to samo. (...)rejestratorka (...)...
~Anika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2017

Super wątek zamknięty Pani orzecznik oraz Panie z zabiegowego maja bardzo mile podejscie do dzieci....
~Michał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2017

Przychodnia sportowa wątek zamknięty Nie odbierane telefony przez 3 dni o różnych porach, myślałem że taki tłok,...
~ANDRZEJ
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2017

Brak kompetencji wątek zamknięty Lekarka nie znająca przepisów. Nadęta i opryskliwa kobieta w rejestracji...
~Niezadowolony
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 maja 2016

stanowczo odradzam! wątek zamknięty Dłuższy czas chodziłam na badania z synem do tej przychodni, bo myślałam że...
~anna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2011

wyjątkowo chamski dyr. B.!!! wątek zamknięty Przychodnia na Lęborskiej powinna zostać zlikwidowana. Byłam z dzieckiem w...
~mamasyna
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 listopada 2010

wojtek - opinia wątek zamknięty ja tam od kilku alt chodzę i nie mam żadnychj większych zastrzeżeń...to...
~wojtek
-

dodano: 27 października 2010

dokładnie wątek zamknięty trenuję siatkówkę więc też jestem zmuszona tam bywać. totalny syf robią...
~gośka
-

dodano: 19 września 2010

syf wątek zamknięty Trenuję lekkoatletykę już od dosyć dawna, i niestety muszę korzystać ciągle z...
~Jacek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 lipca 2009

Spox wątek zamknięty Trenuje od 6 lat i regularnie jestem zmuszony do odwiedzania tej przychodzni....
~Wioslarz
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 31 marca 2008

Sport wątek zamknięty Jestem sportowcem od 6 lat i jestem zmuszony z korzystania z usług tej...
~mateusz
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 5 września 2007

brak kompetencji wątek zamknięty Jestem zbulwersowana brakiem profesjonalizmu w badaniu młodzieży. Po...
~zatroskana matka
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 9 maja 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
19

18

wątków

do góry