Widok

Poradnia Stomatologiczna na Orzeszkowej w Gdańsku

Chciałabym prosić osoby, które korzystały z leczenia u "studentów" na Orzeszkowej o opinie na temat leczenia , czy długo się czeka na wizytę.A także jeśli można o polecenie konkretnego lekarza , którego się warto udać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
I pytanko- czy można się rejestrować tel. jeśli tak to będę również wdzięczna za jakieś namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja mama leczyła tam zęby i robiła protezę - jest zadowolona :) studenci nie mogę odstawiać fuszerki ;) bo to są ich zaliczenia ;) profesorowie nad tym czuwają :)

można umawiać się telefonicznie - ale nie mam nr
Ja tam chodze z dzićmi do dr. Emerich i polecam. Ma fantastyczne podejście do najmłodszych. Studentowi nawet nie dali się dotknąć :)
Tel do rejestracji 583492100
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za info!!!!!!!!!!!!
Niestety dr.Emerich leczy wyłącznie dzieci :(( dlatego proszę o polecenie i opinię osób , które leczą się u lekarza dla dorosłych.Dziękuję
czy z 1,5 roczniakiem można iść do tej Pani Dr? (pierwsza wizyta)
Jak najbardziej polecam w tym wieku do Emerich

Inne tematy z forum Zdrowie

Afrodyzjaki. Jakie znacie? Jakie polecacie? (8 odpowiedzi)

Wiem, że s,a afrodyzjaki w pigułkach, perfumach itd ale chciałem zapytac o afrodyzjaki naturalne...

Pomocy!! Potrzebny najlepszy psychiatra w Gdyni! (28 odpowiedzi)

Szukam naprawdę dobrego psychiatry w Gdyni. Nie chcę dłużej być królikiem doświadczalnym w...

Tabletki poprawiające ochotę na seks (10 odpowiedzi)

Czy takie tabletki mogą zadziałąć? Może postaram sie tutaj opisać swoją sytuację.Jestem w związku...

do góry