Widok

Poradnia Stomatologiczna na Orzeszkowej w Gdańsku

Chciałabym prosić osoby, które korzystały z leczenia u "studentów" na Orzeszkowej o opinie na temat leczenia , czy długo się czeka na wizytę.A także jeśli można o polecenie konkretnego lekarza , którego się warto udać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
I pytanko- czy można się rejestrować tel. jeśli tak to będę również wdzięczna za jakieś namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja mama leczyła tam zęby i robiła protezę - jest zadowolona :) studenci nie mogę odstawiać fuszerki ;) bo to są ich zaliczenia ;) profesorowie nad tym czuwają :)

można umawiać się telefonicznie - ale nie mam nr
Ja tam chodze z dzićmi do dr. Emerich i polecam. Ma fantastyczne podejście do najmłodszych. Studentowi nawet nie dali się dotknąć :)
Tel do rejestracji 583492100
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za info!!!!!!!!!!!!
Niestety dr.Emerich leczy wyłącznie dzieci :(( dlatego proszę o polecenie i opinię osób , które leczą się u lekarza dla dorosłych.Dziękuję
czy z 1,5 roczniakiem można iść do tej Pani Dr? (pierwsza wizyta)
Jak najbardziej polecam w tym wieku do Emerich

Inne tematy z forum Zdrowie

Hiszpańska mucha czy to działa? (9 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zamówiłem kropelki hiszpańska mucha żeby jeszcze bardziej polepszyć życie...

Jak opanować łuszczycę na głowie co naprawdę działa? (4 odpowiedzi)

Ostatnio wali mi się głowa, łuski aż rażą w oczy. Co polecicie coś trwałego, co utrzyma spokój...

Erekcja problem. Co robić? (8 odpowiedzi)

Nie wiem czemu ale pod czas pieszczot normalnie utrzymuje się wzwód ale jak przychodzi co do...

do góry