Widok

Poradnictwo rodzinne

mamy kurs przedmałżenski i zostało nam do zrobienia poradnictwo rodzinne,gdzie mozemy w najbliższym czasie to zrobić,nie ukrywam że chcielibyśmy to po prostu "odbębnić". Z całym szacunkiem dla tych którzy traktują to bardzo poważnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podbijam :)

Proszę o pomoc z tym poradnictwem rodzinnym. Zależy mi na tym żeby spotkanie było jedno, a pieczątki trzy i tam bez żadnych termometrów itd itp.

Nauki przedmałżeńskie zrobione.

Jestem marynarzem i zaraz kontrakt, a później od razu ślub a jeszcze mieszkanie urządzić i kawę dla 'fachowców' robić :)

Jakiś najnowszy numer, tudzież adres.

Ratujcie! :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rowniez skorzystalam z nauk przedmalzenskich u P.Ireny.Uczy bardzo dobrze i przekazuje tak wazne wiadomosci w bardzo zrozumialy sposob.Polecam.Podaje nowy nr do P.Ireny 58 665 70 20 lub na kom 784 072 566
swoje małżeństwo też chcesz "odbębnić" ?
A może lepiej pomyśl jedynie nad ślubem cywilnym?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak ja korzystalam z poradni z pogorza z p. Irena , kilka dni temu, sa trzy spotkania, 3 tematy, koszt materialow 100 zl sa bardzo fajne zajecia i uwazam ze to bardzo wazne zeby je zrobic i w nich uczestniczyc.
czy ktos jeszcze korzystal z poradnictwa na pogorzu ?
u nas w parafii (wzg św maksymiliana) powiedzieli, że to obojętne gdzie zrobi się poradnictwo rodzinne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy wizyta jest możliwa nawet jeśli bierzemy ślub w innej parafii ?? Jeśli tak to czy nie będzie problemu z przyjęciem zaświadczenie przez Proboszcza z innej parafii?
hej mieszkam na karwinach, czy ktoś ma namiary na jakieś panie w niezbyt odległej okolicy, u których również można "odbębnić" spotkanie w jeden dzień?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
również polecam p. Irenę. Byliśmy wczoraj, wszystko pozytywnie :)
Polecam Panią Irene z Pogórza.Bardzo fajna Pani a spotkanie nie długie;)
pani Irena 58 714 18 06 lub 784 072 566
to aktualne telefony
a czy mozna podać jakis namiar na pania Irene bardzo mi zalezy a w internecie znalazłam do niej 3 numery i nie wiem juz który jest prawidłowy
Polecamy Panią Irene z Gdyni Pogórza mila pani,dobrze tłumaczy a spotkanie nie trwa długo:)
Polecam Panią Irene z Pogóża,bardzo mila Pani,kurs trwa 1 dzien 3-4 godz i koniec:)
Jeżeli chodzi o Gdańsk to polecam p.Ewę (http://prosites.home.pl/autoinstalator/wordpress2/?page_id=720), robiliśmy poradnictwo w jeden dzień, w sobotę :))
100zł za poradnictwo na dzień dzisiejszy jest kwotą stałą ustaloną z góry. Kiedyś bywało różnie,ale teraz jest to stała kwota.
My byliśmy 3 tyg temu,Panią Irene polecili nam znajomi i jesteśmy zadowoleni:)
Bylimy u tej Pani w sobote,bardzo mila Pani:) Polecam.
Także polecam Panią Irenę z Pogórza-tylko 1 spotkanie, płaci się 100 zł. Pani dobrze tłumaczy, jest sympatyczna, byliśmy pozytywnie zaskoczeni. Nie ma czego się bać ;P
Dodatkowo z Panią z Pogórza, można skontaktować się pod numerami:
784 072 566 albo 720 019 653, ale najlepiej dzwonić wieczorną porą, bo wcześniej, to ciężko się dodzwonić
do góry