Widok
Wiesz co,mnie jest w sumie obojetne kto nam bedzie udzielal slubu bo podobno wszyscy ksieza sa tam fajni.
Ostatnio jak spisywalismy protokol to pytalam ksiedza jak wyglada z wystrojem kosciola.Powiedzial,ze siostry stroja standardowo jak na kazdym slubie i nic sie za to nie placi.No chyba,ze chcielibysmy cos szczegolnego to wtedy sami.Ale mysle,ze nie ma takiej potrzeby,bynajmniej nam na tym nie zalezy.
Na pewno siostry zrobia ladnie:)
Ostatnio jak spisywalismy protokol to pytalam ksiedza jak wyglada z wystrojem kosciola.Powiedzial,ze siostry stroja standardowo jak na kazdym slubie i nic sie za to nie placi.No chyba,ze chcielibysmy cos szczegolnego to wtedy sami.Ale mysle,ze nie ma takiej potrzeby,bynajmniej nam na tym nie zalezy.
Na pewno siostry zrobia ladnie:)
Tak,wiem ze ksieza sa fajni,jak na razie poznalam tylko proboszcza i ks.Zbyszka.Byli bardzo mili.Tylko na nauki skierowal nas do katedry a sluszalam,ze tam jest niezbyt ciekawie.Mnie nie chodzi tylko o odbebnienie nauk bo to bez sensu ,jak juz mamy chodzic to chcialabym cos z nich wyniesc.No zobaczymy,zaczynamy nauki w przyszlym tygodniu a slub 2 czerwca.Niezle mamy tempo nie?Aaa,no i poradnictwo jeszcze zostalo.
Inny proboszcz to by nas pewnie juz dawno wyrzucil ale ks.Wiesiek jest naprawde spoko i chwala mu za to:)
A Wy kiedy macie slub Jolga?
Inny proboszcz to by nas pewnie juz dawno wyrzucil ale ks.Wiesiek jest naprawde spoko i chwala mu za to:)
A Wy kiedy macie slub Jolga?