Widok
nie było drugiego ślubu w tym dniu
kościół jest spory,więc trzeba było dużo kwiatów kupić,z tego,co pamiętam,to wyniosło nas wszystko ok 350zł
zostało zrobionych sześć dużych bukietów wokół ołtarza
oraz zostały przystrojone ławki i klęcznik
kwiaty były kupowane na giełdzie
kościół jest spory,więc trzeba było dużo kwiatów kupić,z tego,co pamiętam,to wyniosło nas wszystko ok 350zł
zostało zrobionych sześć dużych bukietów wokół ołtarza
oraz zostały przystrojone ławki i klęcznik
kwiaty były kupowane na giełdzie
"Bądź tą zmianą, którą chcesz zobaczyć w świecie"
joanka napisał(a):
> Miałam ślub w Matemblewie,siostry bardzo ładnie stroiły
> kościół, nic za to nie płaciłam tylko musiałam dostarczyć
> kwiatki:) Moge pokazać na zdjęciu jak to wyglądało
>
>
Joanka ,a ile wyniosly Cie te kwiatki jelsi mozna wiedziec?Skladalas sie na nie z druga para?Kiedy mialas slub?
> Miałam ślub w Matemblewie,siostry bardzo ładnie stroiły
> kościół, nic za to nie płaciłam tylko musiałam dostarczyć
> kwiatki:) Moge pokazać na zdjęciu jak to wyglądało
>
>
Joanka ,a ile wyniosly Cie te kwiatki jelsi mozna wiedziec?Skladalas sie na nie z druga para?Kiedy mialas slub?
Z organista podobno jest tak ze on i tak bedzie bo chyba raczej musi byc mimo,ze masz swoj zespol,wiesz on zawsze sie przyda chocby na "O Stworzycielu Duchu przyjdz".My bedziemu miec 3 skrzypaczki.
Dlatego tez pytalam ksiedza jak to bedzie wygladalo i on na to ,ze organista widzi w ksiedze kiedy sa sluby i i tak przychodzi a swiadkowie przed msza maja mu najwyzej zaniesc jakas ofiare i tyle.
Dlatego tez pytalam ksiedza jak to bedzie wygladalo i on na to ,ze organista widzi w ksiedze kiedy sa sluby i i tak przychodzi a swiadkowie przed msza maja mu najwyzej zaniesc jakas ofiare i tyle.