Widok

Poród - proszę o radę.

Witam.
Wiem, że ten temat przewijał się parę razy, ale we wcześniejszych watkach nie znalazłam odpowiedzi.

Termin porodu mam na luty 2012.
Zastanawiam się nad wyborem szpitala. Chodzi mi o taki, w którym bez problemu dostanę zzo przy sn (obojętne, może być za dopłatą, ale oby było wykonane), gdzie mąż będzie mógł być ze mną przez cały poród, chciałabym też pojedynczą salę poporodową (pewnie też będzie za dopłatą), gdzie jest 'ludzki' personel z którym nie trzeba będzie się wykłucać o wszystko? Do kogo trzeba się zgłosić przed porodem, żeby coś takiego ustalić?
Możecie mi polecić jakieś szpitale? Obojętne czy to będzie Gdańsk, Gdynia czy inna miejscowość.

Poratujcie mnie trochę, bo naprawdę nie wiem co robić :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też słyszał same superlatywy o swissmedzie. Ja rodziłam w Koperniku ale nie spałnia on Twoich wymagań, moich zresztą tez nie spałniał;) W Wejcherowie jest podobno super szpital państwowy. Jest wszystko czego wymagasz. Koleżanka tam rodziła i była bardzo ze wszystkiego zadowolona. mieli osobną salę poporodową, znieczulenie i wszystko, wszystko. Tylko to trochę daleko... a nie wszystko da się przewidzieć.
proponuje wejsc w dzial rodzina i dziecko
moze warto wybrac swissmed
z tgo co pamietam jak czytalam watki o poradach wlasnie w swismedzie umawiasz tam sie weczesniej i omawiasz przebieg porodu oraz wszystkiego co po - oczywiscie porodu nie da sie zaplanowac ale tyle o ile
dostajesz znieczulenie, sale jednoosbowa
porod tam kosztowal cos kolo 5tysi

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (8 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (62 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry