Widok

Poród w Kartuzach vs. Kościerzynie?

Żukowo Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam. Zbliża mi się termin porodu i szukam jakiejkolwiek opinii na temat szpitali w Kartuzach i Kościerzynie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam. ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rodzilam w maju w Kartuzach. Szybko mnie przyjeli. Potem badanie przez pania ginekolog, bardzo miłą zreszta. Na sali porodowej znajduje sie prysznic, pilka i worek sako. Na miejscu uzupelnia sie plan porodu. Polozna pomocna i mila, gdy trzeba bylo to ustawiala do pionu ;) Mi podali oxy na wywolanie i gaz rozweselajacy, ktory troche mi pomogl. Mąż byl caly czas ze mna i przecinal pepowine. Sale poporodowe sa pojedyncze, 2ki i jedna 3ka, w sumie 17 miejsc. Obok sal znajduja sie lazienki z prysznicem. Jest tez miejsce do przygotowania mm. Personel ogolnie mily i pomocny, akurat ja nie moge narzekac. Jasno i czysto. Tylko jedzenie nie pasowalo do diety matki karmiacej. Polecam jesli nie masz zagrozonej ciazy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy warto inwestować w drogie ubranka i zabawki dla dzieci ? (75 odpowiedzi)

witajcie Ostatnio w Dzień dobry TVN był temat: "Czy warto inwestować w drogie ubranka i zabawki...

Czy jazda konna jest bezpieczna dla dzieci? Proszę o poradę... (10 odpowiedzi)

Dzieciaki namawiają i zmuszają do wykupienia lekcji ale ja mam obawy - że to niebezpieczne, że...

Dom samotnej matki Matemblewo (14 odpowiedzi)

Jestem mama rocznego dziecka. Mieszkam z mężem który mnie bije. Codziennie są jakieś awantury, co...

do góry