Widok
Dziewczyny naprawdę polecam Wam Wojewódzki. Na Klinicznej połozną jest moja znajoma i odradziła mi ten szpital, nie wnikałam dlaczego:)
Rodziłam w Wojewódzkim miesiąc temu i naprawdę mogę polecić z całego serca. Sale były bardzo przyjemne, świetna opieka, położne pomagają jak mogą. Pani doktor, kóra odbierała poród była przesympatyczna. Dzieki niej urodziłam szybko, sprawnie i bez żadnego nacinania. Jest wanna, jest prysznic i znieczulenie za darmo.
Rodziłam w Wojewódzkim miesiąc temu i naprawdę mogę polecić z całego serca. Sale były bardzo przyjemne, świetna opieka, położne pomagają jak mogą. Pani doktor, kóra odbierała poród była przesympatyczna. Dzieki niej urodziłam szybko, sprawnie i bez żadnego nacinania. Jest wanna, jest prysznic i znieczulenie za darmo.
rybko masz rację z tym dogadzaniem
ja myślę że będę myśłała tylko o jednym żeby naszego malucha ujrzeć a nie skupiać się na innych rzeczach
cóż porób może i boli ale ból do przeżycia za pewne:)
rybko jak masz jeszcze jakieś info czekamy
ja też planuję poród na Klinicznej, aaa jak z lekarzami wg ciebie??
ja myślę że będę myśłała tylko o jednym żeby naszego malucha ujrzeć a nie skupiać się na innych rzeczach
cóż porób może i boli ale ból do przeżycia za pewne:)
rybko jak masz jeszcze jakieś info czekamy
ja też planuję poród na Klinicznej, aaa jak z lekarzami wg ciebie??
Powiem szczerze,że troszkę kuleje tam opieka na położnictwie. Są dwie położna na cały oddział i mają pod swoja opieką również pacjentki po cięciach cesarskich, więc jest co robić. Zależy czego oczekujesz: niektóre połżónice są zadowolne,że mają spokój i nikt im nie przeszkadza, a inne są nie zadowolone,że nie są najważniejsze na świecie. Nie powiem, jeżeli o coś poprosisz albo masz problem z karmieniem, czy przewijaniem dziewczyny chcętnie pomogą.
Wojewódzkiego niestety nie znam, jak tam byłam na praktykach to jeszcze było przed remontem, teraz nie wiem jak tam wygląda i jaka jest opieka. Generalnie wniosek jest taki:że nikomu ni edogodzisz, każdy ma inne oczekiwania i potrzeby.
Wojewódzkiego niestety nie znam, jak tam byłam na praktykach to jeszcze było przed remontem, teraz nie wiem jak tam wygląda i jaka jest opieka. Generalnie wniosek jest taki:że nikomu ni edogodzisz, każdy ma inne oczekiwania i potrzeby.