Widok

Porodówki w Gdańsku

Dzień dobry wszystkim :) Mam pytanie do pań, które niedawno urodziły, lub tych, które już planują swój poród. Którą porodówkę wybrać? Planuję poród rodzinny, jeśli wybiorę zaspę - to koniecznie z prywatną położną, rozważam również poród w swissmedzie, no i oczywiście uck (natomiast większość koleżanek jest stamtąd odsyłane na zaspę), Co wybrałyście? Wybieracie? Dlaczego? Jakie według Was są plusy i minusy wymienionych porodówek? Z góry, bardzo dziękuję Wam za pomoc!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również chętnie dowiem się opinii na temat UCK

Dzień dobry wszystkim :) Mam pytanie do pań, które niedawno urodziły, lub tych, które już planują swój poród. Którą porodówkę wybrać? Planuję poród rodzinny, jeśli wybiorę zaspę - to koniecznie z prywatną położną, rozważam również poród w swissmedzie, no i oczywiście uck (natomiast większość koleżanek jest stamtąd odsyłane na zaspę), Co wybrałyście? Wybieracie? Dlaczego? Jakie według Was są plusy i minusy wymienionych porodówek? Z góry, bardzo dziękuję Wam za pomoc! https://9apps.ooo/

I got this,...

Inne tematy z forum Zdrowie

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

Łóżkowe problemy u młodego mężczyzny (14 odpowiedzi)

Mam 19 lat, od jakiegoś czasu mam wraz z partnerką łóżkowe problemy. Mamy za sobą seks oralny...

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

do góry