Widok

Portal znany lekarz

Słyszałam ze podobno na znanym lekarzu ( taki portal do wyszukiwania specjalistow ) lekarze wykupują jakies karnety czy cos zeby wyskakiwać u góry listy.. jeszcze do nie dawna bylo tak ze najlepszy byl ten kto mial najwiecej pozytywnych opinii a teraz widze multum nowych osob na samej gorze listy ktore maja np. 1 komentarz.. Slyszeliscie cos o tym? Jesli tak jest to niezla sciema.. i niezle nabieraja pacjentow.. kazdy sobie moze wykupic bycie najlepszym... trzeba patrzec na opinie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja zawsze gogluje danego lekarza ale na samym koncu sugeruje sie strona znany lekarz, ranking lekarzy itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I co, podejrzewacie lekarzy, że sami sobie piszą dobre opinie? Tak, na pewno, zwłaszcza ci, do których nie można się dostać lub trzeba czekać miesiącami w kolejce... wystarczy zadzwonić i spróbować się zarejestrować - jeśli można na jutro czy pojutrze, to może i faktycznie coś z tymi super opiniami jest nie tak?
Czasami i do dobrego specjalisty mozna zarejestrowac sie na jutro czy pojutrze. Wystarczy, ze zwolni sie miejsce.
Osobiscie nie wiem, czy sami je sobie pisza, czy nie. Dla mnie wyznacznikiem jest wizyta a nie internet. Oczywiscie szperam w necie ale ocene zostawiam po wizycie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na samej górze pojawiają się lekarze, którzy mają aktywny terminarz. Czyli, że można umówić się do nich na wizytę przez portal.
Piszą sami po 100 nie raz 130 opinii np w 2 lata. To jest podejrzane.
Koszty np 15 zł za opinie.
Norma to parę opinii na rok. A 100 opinii to miec można w 7 lub 10 lat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przede wszystkim lekarz z osobistego polecenia innych osób. Opinie z netu (np. Znany lekarz) to drugorzędny aspekt. Przynajmniej wśród moich znajomych. Ja też najpierw robię rozeznanie wśród znajomych. I dzięki temu mam kilku dobrych specjalistów, których np. nie ma na Znanym Lekarzu. Przekonałam się nieraz, że 250 pozytywnych opinii nie świadczy o tym, że lekarz jest dobry.

najlepiej to iść do lekarza z polecenia kogoś znajomega, ale ja kiedyś poszłam do jednej endokrynolog kierując się opiniami ze znany lekarz i serio była świetna, tylko mega dużo kasowała xD

Inne tematy z forum Kobieta

Szeptunka Wasylke-prosze o info (4 odpowiedzi)

Witam czy ta Pani jeszcze przyjmuje? Moglby ktos podac nr lub kiedy przyjmuje? Byloby milo jakby...

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (87 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

Tabletki powiększające piersi (4 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

do góry