Widok
Hej, my sie zastanawialiśmy nad zrobieniem wesela w Posejdonie, jednak zrezygnowalismy po tym jak potraktował nas kierownik sali! Rozmawiając z nami (do najmilszych nie należał) wolał zająć sie jakims turystą który zreszta był mało kulturalny widząc że rozmawiamy, stał nad nami! no wiec pan kierowanik od siedmiu boleści zostawił nas w pół słowa i wolał zająć się "gościem", pewnie jakiś kasiasty niemieć (nie chcę nikogo obrazić!!!)
Wkurzyliśmy się strasznie, obróciliśmy na pięcie i wyszliśmy!!!
Po takim traktowaniu przed wolę nie myśleć co by było po... tzn. w trakcie wesela! Pomijając że menu zaczyna sie od 200 zł... więc nie mało!
Generalnie nie polecam zadufanych hoteli które nas maja gdzieś bo maja wystarczająco duzo turystów... żeby sie kiedyś nie przejechali!!!
Ja osobiście wolę mniej znane miejsca gdzie dba się o klienta i wie jak podejść, zachęcić, pomóc i porozmawiać!
Obawiam sie ze jedzenia też za dużo by nie było i pewni po by nie oddali...
Ale to tylko moje zdanie!
Aha, dużo lepsze wrażenia po rozmowie mielismy w Hotelu Marina, to jakby co..
Ale życzę powodzenia!
pap ;o)
Wkurzyliśmy się strasznie, obróciliśmy na pięcie i wyszliśmy!!!
Po takim traktowaniu przed wolę nie myśleć co by było po... tzn. w trakcie wesela! Pomijając że menu zaczyna sie od 200 zł... więc nie mało!
Generalnie nie polecam zadufanych hoteli które nas maja gdzieś bo maja wystarczająco duzo turystów... żeby sie kiedyś nie przejechali!!!
Ja osobiście wolę mniej znane miejsca gdzie dba się o klienta i wie jak podejść, zachęcić, pomóc i porozmawiać!
Obawiam sie ze jedzenia też za dużo by nie było i pewni po by nie oddali...
Ale to tylko moje zdanie!
Aha, dużo lepsze wrażenia po rozmowie mielismy w Hotelu Marina, to jakby co..
Ale życzę powodzenia!
pap ;o)