Widok

Poszukiwana

Poważna, empatyczna, uśmiechnięta, optymistyczna kobieta dla 40latka.
Szczupłego, wolnego, bezdzietnego. Niemajętnego lecz (podobno) wartościowego i uczciwego. Docelowo do związku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Krótko, zwięźle i na temat. Ciekawe czy ogłoszenie w takiej firmie zadziała?

I jeszcze uwaga techniczna: miałbyś większe szanse gdybyś podał namiary na siebie.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
zgadzam się z @Crossem - nie jesteś zalogowany, żadnego maila nie podałeś, więc jedyną możliwością jest uzewnętrznianie się "kandydatki" na forum. A wiele dziewczyn tego nie chce. Podaj kontakt do siebie, to będę one mogły skontaktować się bezpośrednio z Tobą :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uważam, że jeśli naprawdę znajdzie się taka , która szuka kogoś i chce poznać to zada sobie trud by się odezwać i tu. Nie szukam wrażeń ani kobiet do "zabawy". Liczę na uczciwość oraz chęci od początku. Bo to dla mnie jest wymiernikiem tego jak mógłby wyglądać ewentualny związek w przyszłości z kimś takim. "Jeśli kocha to poczeka." Jeśli chce naprawdę to się postara ;)
Dałem ogłoszenie tu a nie na "towarzyskich".
Niemniej - dzięki za podpowiedź;)
Pozdrawiam;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry