Widok
Poszukiwania skończone
Witam.W listopadzie załatwiliśmy sale i orkiestre.Też z niemałym kłopotem.Od tamtego czasu szukałem jakiegoś porządnego kamerzysty.Dopiero wczoraj załatwiłem tą sprawe a myślałem że to będzie proste.Zorganizować samemu to wszystko to naprawde spory kłopot.Dlatego polecam wszystkim aby załatwić te wszystkie formalności jak najszybciej.NP.Sale zamówiłem fuksem na ostani dzwonek(i tak nie tą którą chciałem na początku bo mieli zajęte).Orkiestre się udało spokojnie.Jeżeli można tak to nazwać.Byliśmy i słychaliśmy muzyke trzech zespołów zespoły.Dla nas najważniejsza była dobra zabawa naszych gości.A z kamerzystą miałem największy kłopot.Każdy chwalił się że robi dobrze a jak co do czego to ich filmy były cienkie.Adres do tego człowieka znalazłem na tym forum za co dziękuje bo jego filmy są naprwde super.Te wszystkie starania nie mogą iść na marne i chce mieć to nagrane jak najlepiej.Co do fotek to też znalazłem firme w dziale fotografii odrazu i bez problemu to się udało.Pozdrawiam wszystkich i życze udanych świąt.