Widok

Poszukuję fotografa na sesję który dopasuje makijaż , fryzurę?

Prezenty Temat dostępny też na forum:
Chciałbym na dzień kobiet zabrać koleżankę na jakąś nie długą sesje fotograficzną. Takie tam zdjęcia profilowe na fb czy coś...zgrane na pendrive . Chciałbym żeby ktoś dopasował jej makijaż i fryzurę niech poczuje się wyjątkowa. Najlepiej w Gdyni. Jak to wygląda cenowo... ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wow, kolego, szacuneczek :D
Mysle, ze cos kolo 100 zł zaplacisz.
A moze popytaj wsrod swoich kolezanek, albo kolezanek tej kolezanki? Moze one doradza?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

eh .

Tak czytam po stronach firm ze jakimś studiem 180 zł.
Jako uczeń ciężko mi będzie uzbierać kasę. 100 zł to by było tak akurat.

Jakieś prywatne adresy...hmm ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja nie pomoge niestety :(
Wpisz w wyszukiwarke na forum fraze: makijaz z dojazdem i kilka watkow Ci wyskoczy, bo byly juz dyskusje na ten temat.
Powodzenia! No i trzymam kciuki, zeby kolezanka faktycznie poczula sie wyjatkowo :)
zazwyczaj to nie fotograf dobiera fryz i makijaż tylko wizażystki i fryzjerki.. jako fotografa z Trójmiasta mogę polecić osobę, która mnie robiła sesję za prezent dla mojego męża :)

http://www.aleksandragraczyk.pl - bardzo zdolna i sympatyczna dziewczyna a zdjęcia wiszą u mnie na ścianie :)

jakby co to już musisz się dogadywać indywidualnie co z makijażem, ale wątpię, żebyś znalazł dobrego fotografa za 100 zł.. ceny profesjonalistów się raczej od 200 zaczynają.... za 100 zł nie spodziewaj sie ładnych zdjęc.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Jadłospis na ładną cerę (19 odpowiedzi)

Wydaje mnóstwo kasy na kosmetyki a jednak jakiś spektakularnych efektów tego wydawania brak. Czy...

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego (29 odpowiedzi)

Moim problemem jest niemożność osiągnięcia orgazmu pochwowego.. Nigdy go nie osiągnęłam, mimo...

Opakowania kosmetyczne (13 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...

do góry