Widok

Poszukuje osob jadacych tramwajem 94

Nowy Port Temat dostępny też na forum:
witam, poszukuje osob ktore jechaly dzisiaj - 08.11 rano ( godzina 10.11 z Nowego Portu- goreckiego) tramwajem 94 pierwszy wagon, chodzi mi o kanara, ktory podczas wstawiania mi mandatu za brak podbicia legitymacji mowil mi ze moge na tym mandacie jezdzic caly dzien, w zwiazku z tym dostalam drugi ;/ szczegolnie chodzi mi tu o dwoch chlopakow wsiadajacych na stoczni skm ktorzy tez dostali mandat- czy wam tez tak powiedzial?
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co kojarze faktycznie masz takie prawo - nic tylko isc wyjasnic do ZTM
taa, bylam i mi powiedzial urzedujacy tam burak- ze nie mam dowodu, tragedia ;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi kiedyś też tak powiedzieli , natomiast później sie okazało że mandat który dostałlam jest ważny tylko godzine jak normalny bilet.
możesz jeździć cały dzionek ja to przerabiam notorycznie i pamiętaj że kanar nie ma prawa wziaść do łapy twojego dokumentu . Mi ostatnio zabrał dowód w celu wypisania mandatu i nie oddał , dowód trafił do u/m i został zniszczony , teraz ktoś poniesie konsekwencje za to - narazie będę odwoływał się
Nowe prawo weszło - mandat jest ważny 1 godzinę tak jak bilet za 3.40 :) Pytałem się wczoraj mojego sasiada kanara z ciekawości
Dawno temu można było jeździć cały dzień na mandacie ale tamte czasy minęły bezpowrotnie . A że ci kanar powie że możesz jeździć cały dzień to , to jest jakiś niedouczony ćmok .
Trzeba było wylegitymować kontrolerów i spisać numery legitymacji czy imie i nazwisko, byś miał się z kim kłócić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Prezent dla kobiety (174 odpowiedzi)

Co można kupić kobiecie znając się od dwóch miesięcy. Zapraszam do dyskusji panie też mogą...

Sauna dla mężczyzn (36 odpowiedzi)

Cześć. Powiedzcie mi, gdzie w 3mieście znajdę saunę tylko dla mężczyzn?

Vibracje (15 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

do góry