Widok
Poszukuje osoby z którą mogłabym się gdzieś wybrać
Poszukuje osoby z którą mogłabym się gdzieś wybrać na przykład na kawę bądź na siłownię. Jestem w związku niestety on nie układa się tak jak bym chciała. Jestem kobietą przyjezdną, która od 3 lat mieszka w Gdańsku, niestety prócz znajomych mojego faceta nie znam nikogo więcej. Sami zapewne wiecie, że czasem istnieje potrzeba poznania i zaprzyjaźnienia się z kimś nowym. Mój numer gg 50132112 . Paula
Cześć:)
Byłam w bardzo podobnej sytuacji co Ty tylko, że ja już zakończyłam swój związek. Na początku było mi bardzo źle bo zostałam tak jak Ty sama. Znałam jedynie znajomych mojego byłego faceta ale na szczęście pracuje z zarąbis.... laską i dzięki niej poznałam paru fajnych ludzi:) Spróbuj na początek iść z znajomymi z pracy, może się okaże, że miałaś przyjaciółkę/przyjaciela pod nosem:)
Byłam w bardzo podobnej sytuacji co Ty tylko, że ja już zakończyłam swój związek. Na początku było mi bardzo źle bo zostałam tak jak Ty sama. Znałam jedynie znajomych mojego byłego faceta ale na szczęście pracuje z zarąbis.... laską i dzięki niej poznałam paru fajnych ludzi:) Spróbuj na początek iść z znajomymi z pracy, może się okaże, że miałaś przyjaciółkę/przyjaciela pod nosem:)
@Paula - ja mam pewnie trochę inną sytuację niż Ty, bo nie jestem niczyim pracodawcą. Jednak nie mam problemu kumplowania się z dziewczynami, których jestem przełożoną.
Wiedzą, że praca to praca, a prywata to prywata i nawet, jak najbardziej lubię to w pracy mogę opierniczyć.
A one tez mają przez to lepiej, bo wiedzą kiedy mogę mieć dobry humor, a kiedy zły ;-)
Wiedzą, że praca to praca, a prywata to prywata i nawet, jak najbardziej lubię to w pracy mogę opierniczyć.
A one tez mają przez to lepiej, bo wiedzą kiedy mogę mieć dobry humor, a kiedy zły ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....