Widok

Potrzebna pomoc

Cisowa Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zwracam się z prośbą o pomoc dla dziewczyny,która jest w trudnej sytuacji materialnej.
Ma 2 dzieci -5 letnią Magde i 1,5 rocznego Tomaszka,który jest chory na wodogłowie zdiagnozowane w 3 m-cu życia,jest dzieckiem bardzo słabo widzącym,jest pod stała opieką lekarzy i rehabilitantów. Jest podopiecznym fundacji PATMOS .Tomuś mimo postępów w rozwoju nadal samodzielnie nie siedzi.Dodatkowo jest typem uczuleniowca więc musi używać wszystkiego dla alergików: mleko BEBILON PEPTI, pampersy,proszek i płyn JELP,do mycia używa płynu Biały jeleń.
Tatuś dzieci wyjechał w poszukiwaniu lepszego bytu do Anglii i mimo,że znalazł prace wypiął sie na dziewczyne i własne dzieci.
Kamila załozyła sprawe o alimenty,obecnie czeka na termin rozprawy,a potem wiadomo,że musi swoje odczekać żeby dostawać pieniądze z FUNDUSZU ALIMENTACYJNEGO.Obecnie musi utrzymać się z 670 zł zasiłku na Tomka.Zwracam sie więc z prośbą do ludzi o wielkich sercach o pomoc, za 3 dni Dzień Dziecka i jak wytłumaczyć 5 letniej dziewczynce że niedostanie wymarzonego petshopa bo tatuś się wypioł.
Potrzebne są też pieluchy rozmiar 6 i lżejsze ubranka na 86-92 dla chłopca.
Do wglądu chistoria choroby i sms od tatusia dziecka.
Wszystkich którzy chcieliby pomóc prosze o kontakt na mojego meila,wtedy przekaże nr tel.bezpośrednio do Kamili
katarzynazgdyni@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wysłałam mail
Odpisałam
do góry
chcial,am wyslac meila do ciebie ale nie dam rady bo ciagle wyskakuje mi alert ze meil niepoprawny
podaje jeszcze raz
katarzynazgdyni@op.pl
niestetey nie wiem co sie dzieje moze napiusz do mnie akurek@o2.pla ja odpisze
wysłane

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

jaki prezent dla teściowej na 70-tkę? (27 odpowiedzi)

może macie jakis oryginalny pomysł?

do góry