Widok

Powiększanie penisa

Orientujecie się czy może jest jakiś lekarz w 3 city, który powieksza penisa kwasem hialuronowym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niby tak ale jednak skoro da się powiekszyć penisa to czemu tego nie zrobic? Co do penilarge to działanie moim zdaniem naprawdę przyzwoite ale pod dwoma warunkami:
bierze się regularnie ( przy nieregulanym przyjmowaniu penisa nie da się powiekszyć i tabletki nie zaczną działać)
bierze się tabletki przez dłuższy czas ( kuracja powinna trwać 3 miesiace)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Miałem zabieg w tym gabinecie - http://www.cambridgemedical.pl Gdańsk Morena. Bardzo przyjemny lekarz urolog a efekt bardzo dobry. Polecam.

może najpierw tabletki Maxorman ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

podobno są piguły które mogą na to coś poradzić - maxorman. Osobiście nie wiem ale czytałem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam pytanie - oczywiście nie dla siebie - czy to zawsze musi się kończyć zabiegiem? Czy jakieś "domowe" (na przykład takie: https://medab.pl/uroda/rozmiar-nie-ma-znaczenia-ale-warto-powiekszyc-penisa/ ) nie mają w ogóle racji bytu. I nie przynoszą efektów?

Oczywiście link nie działa

w https://www.klinikapawlikowski.pl/ na pewno robią takie zabiegi. Co prawda gabinet miesci sie w Łodzi a nie trójmiescie ale warto. Robią to naprawde porządnie

Murzyński czy arabski mały rozmiar....
Jeśli chodzi o możliwość pogrubiania penisa to polecam metodę z zastosowaniem lipotransferu - przeszczepu własnego tłuszczu! Efekt jest natychmiastowy i utrzymuje się długo , można go powtarzać a w sumie jedynym przeciwwskazaniem jest brak miejsca skąd można pobrać tłuszcz . No i tracimy na stałe tkankę tłuszczowa z miejsca pobrania! Efekty można zobaczyć np. na stronie http://www.lipomedic.pl

te są dobre brałem

Jeśli macie jakieś wątpliwości odnośnie tabletek penilarge, to więcej informacji na ich temat znajdziecie poniżej: https://www.biotrendy.pl/produkt/penilarge-tabletki-na-powiekszanie-penisa/ Mam nadzieje, że przyda sie wam link :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Lepszy mały i radosny, niż duży i smutny ;-P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co czytałem wczesniej to sam żel nie ma takiego powiekszającego działania jak tabletki. To tabletki powiekszają ale żel jest wspomaający. Sam dostałem dodatkowo w gratisie do zamówienia zestawu Jak kupisz sobie cała kurację to powinni Ci coś takiego dać. Ogólnie zel jest na zapobieganie rozstępom, które mogą się pojawic jak powiekszasz penisa. U mnie żadnych rozstępów na szczęście nie było.
Słuchaj a stosowałeś same tabletki Penilarge czy może jeszcze miałeś żel z serii? Bo zastanawiałem się czy sobie nie kupić ale cały komplet dość sporo kosztuje.
Sam zdecydowałem się na powiekszenie penilarge Kupowałem bez przekonania przyznam ale postanowiłem przetestować taką nieinwazyjną metode. Po prostu pomysłałem sobie,ze jak to nie pomoże to pozostaną zawsze inne sposoby a przynajmniej będę wiedział,ze nie działa i tyle. NO i zaskoczyło mnie to pozytywnie W pierwszym mesiącu powiekszania penilarge efektów brak. Za to w połowie drugieog miesiaca zauwazyłem,że nie dość,że erekcje są wieksze oraz mocniejsze to jeszcze penis jst wiekszy w czasie erekcji ( w spoczynku był taki sam). W trzecim miesiącu wielkość w spoczynku się powiekszyła
Cieszę się,ze nie zrezygnowałem z brania tabletek w pierwszym miesiącu bo coś takiego juz chodziło mi po głowie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja powiększyłem sobie z 12cm do 16cm przez 2 tygodnie, moja dziewczyna coś podejrzewa bo troszkę sie wydłużył ale nic nie mówi, jak sie z nią kocham widzę różnice bardzo sie podnieca i ja tez przez co seks jest lepszy i nie wstydzę sie już chodzić nago,,,niby powiekszarka ale skuteczna troche droga ale warta ceny zobaczcie co ja kupiłem http://bebjo.pl/penis
a tak apropo wziołem sobie zestaw ze sztuczną cipką i gdy moją kobiete boli głowa to wale w sztuczna cipkę mega efekt polecam

Hej.

Ja korzystałem z produktu EROS, tego prawdziwego a nie jednego z wielu podrób na rynku.
Początkowo byłem sceptyczny, ale spróbowałem bo wiadomo że człowiek chce się ratować.
Mój penis urósł o 5cm w długości, ale jego objętość także się zwiększyła. Co jeszcze zaskakujące moja potencja zwiększyła się na tyle że 6 krotny stosunek jednego dnia nie sprawiał mi problemu. Skóra mojego penisa od tego żelu stała się też bardziej elastyczna, dzięki czemu nie ma żadnego uczucia tarcia podczas stosunku i po nim nie występują żadne podrażnienia.

Ja zamawiałem z tego linku --> worldbestmedicine.com/l/eros

Polecam każdemu którzy już próbowali wszystkiego, a także tym co dopiero chcą spróbować. Serio pomaga, jest warty swojej ceny.

właśnie miałem się zdecydować na ten kwas hialuronowy ale trafiłem właśnie na tym forum na te tabletki maxorman z ameryki i pomogły na tyle żeby normalnie nie wstydzić się wyciągać członka przed kobietą lub pod prysznicem w aquaparku działaja jak na tabletki to super bez bólu i powikłań dziękuję szwagier

Moim zdaniem o ile wszystko jest w granicach rozsądku to dlaczego nie? Ostatnio też rozmawialiśmy ze znajomymi o lek. med. Witoldzie Smoleńskim, który w bona dea kraków wykonuje zabieg jakim jest powiększanie penisa.
Swoją drogą jeżeli kobiety powiększają piersi i nikt nie ma o to pretensji to faceci też mogą powiększać penisy bez większego tabu, prawda?
Co o tym sądzicie?

U mnie zabieg powiększenia penisa wyszedł super. Nawet nie spodzieałem się tak dobrego efektu. Mam teraz grubszego i dłuższego. Podczas zabiegu nie było równiez żadnych komplikacji. Polecam dr Smoleńskiego z kliniki Bona Dea w Krakowie.

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (11 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

lek. stom. Cezary Kłosiński - Borkowo łostowickie DENTAL PLANET (7 odpowiedzi)

Prosze o opinie, chodzi o lek. stom. Cezarego Kłosińskiego. Przyjmuje w Dental Planet Borkowo....

do góry