Widok

Powiększanie penisa

Orientujecie się czy może jest jakiś lekarz w 3 city, który powieksza penisa kwasem hialuronowym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale takie powiększenie nie jest chyba na stałe? Bo autor pyta się z tego co widzę o powiększenie na stałe.
Zależy jaka powiększasz. Kwas hialuronowy może i daje natychmiastowe efekty, które są teoretycznie lepsze od działania tabletek jednak powiększenia nie jest na zawsze Jest to substancja występująca naturalnie w organizmie tak wiec wszystko się wchłania. Jednak jeśli chodzi o tabletki to powiekszęnie jest stałe.
Na czym polega konkretnie powiększenie tabletkami? Tak ogólnie?
Zwiększają erekcje i sprawiają, ze więcej krwi napływa do penisa. Powiększają się ciała jamiste.I potem powiększają się na stałe. Tak wiec o ile penis w spoczynku może być takiej samej wielkości jak przed powiększeniem penisa to erekcja jest większa. Potem nawet po zakończeniu kuracji erekcje są większe niż wcześniej i dlatego penis jak stoi to jest automatycznie większy. Tylko tak jak pisałem muszą być to dobre tabletki. Takie jak penilarge czy penis complete. I trzeba brać je regularnie przez dłuższy czas. Co najmniej przez 2-3 miesiące.
To w koncu co proponuejsz? O penilarge słyszałem, ale o penis complete jeszcze nie.
Penilarge działają co sam na sobie przetestowałem, jedne z lepszych i mają już pewna renomę. Penis complete to nowość w zasadzie i są o wiele droższe,ale zawierają 2 razy więcej składników tak wiec działanie jest szybsze i w sumie mocniejsze niż w przypadku penilarge. Musiałbyś sam zdecydować co Ci odpowiada. Testowałem dwa środki i są naprawdę ok. Niestety w przeszłości miałem do czynienia z o wiele mniej skutecznymi ale o nich pisał już nie będę bo nie ma to sensu.
Z mojego rozeznania na powiększenie penisa działaja tabletki z technologią ATC Pump i to jest główny nurt teraz. Z tych znanych w Polsce to ten maxorman. Co do innych to mam sprzeczne opinie.

Ja też raczej stawiałbym na tabletki maxorman choć ich nie używałem to interesuję się tematem ze względu na moich klientów z siłowni bo pytają często o poradę. Jeśli chodzi o te wspomniane tabletki one jako jedyne mogą indukować miejscowo włókna mięśni gładkich w obrębie ciał jamistych w penisie. Dzięki temu powiększenie jest możliwe.

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (11 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

lek. stom. Cezary Kłosiński - Borkowo łostowickie DENTAL PLANET (7 odpowiedzi)

Prosze o opinie, chodzi o lek. stom. Cezarego Kłosińskiego. Przyjmuje w Dental Planet Borkowo....

do góry