Widok
No to faktycznie niewiele, ale nie jest tak źle. Próbowałeś może powiększać penilarge? Co do wstrzykiwania kwasu hialuronowego to kiedyś się o to dowiadywałem i nie jest to na zawsze.Co z tego,ze wywalisz te kilka tysi skoro po pól roku mniej więcej penis znowu Ci się pomniejszy. Po prostu kwas hialuronowy jest składnikiem, który naturalnie wystepuję w organizmie i się po wstrzyknięciu wchłania. Po roku nie ma już żadnej różnicy. Poza tym czytałem sobie relacje innych to wielu spodziewało się o wiele lepszego efektu a efekt nie był wcale taki dobry.
A szkoda ponieważ sam probowałem wielu sposobów powiekszania penisa a wydaje mi się,że powiekszanie tabletkami dało najlepszy efekt ze wszystkich.Wcześniej probowałem ćwiczeń ( głównie masturbacja) oraz oczywiście pompki. Zabiegu nie brałem pod uwagę nawet bo nie chcialbym zeby ktoś majstrował przy mom małym ale tabletki dały całkiem przyzwoity efekt. Powiekszenie na długości 3 cm, w obwodzie nawet więcej 4 cm.NIby nie jest to tak dużo jak obiecuą na tabletkach ale jednak róznica jest i zauwazyła to nawet moja dziewczyna, której się oczywiście nie przyznałem,że brałem tabsy. Tabletki to penilarge.Chyba klasyk. Ogólnie dużo jest różnego rodzaju tabletek w sprzedaży, ale penilarge to chyba te pierwsze i z tetgo co czytam na forach to najwiecej osób sobie je chwali.
Własnie sprawdziłem sobie skład, bo nie liczy się tutaj jaka jest reklama i to jak słynny jest produkt ale włąśnie skład.W tabletkach na powiekszanie członka najważniejsza jest duza zawartość L argininy i jeśli środek ma dużo L argininy to jest duża szasan, ze dobrze wpłynie na powiekszenie członka. Jesli ma jej niewiele to raczej nie ma się co nastawiać na to,ze to zadziała. Generalnie nie jest źle, ale taki penis complete ma o wiele większa zawartość L argininy a jest w podobnej cenie. Tak więc dla mnie logiczne jest to co lepiej jest wybrać.
Sam zastanawiam się nad kupieniem sobie tych tabletek jednak martwi mnie tutaj jeden fakt. Czy jak zacznę brać to przypadkiem nie ma ryzyka, że się od tego uzależnię? Bo faktycznie może być powiększenie ale czy to nie jest tak jak podczas pompki że jak się używa to jest efekt a jak się przestaje to znika?
Nie wiem czy stosowałes pompkę czy chcesz sobie kupić ale polecam spasować. Pompka nie jest bezpieczna i można sobie nią uszkodzić naczynia krwionośne. Polecam poczytać sobie informacje na forach. Zdarzało się, ze któs próbował pompką powiekszyć sobie członka ale potem tak sobie narobił problemów że nie był w stanie osiągnąć erekcji. Penis complete z L arginina jest o wiele bezpieczniejszy i tak, daje stałe efekty.
Panowie ale to nie jest tak, że żel jest w stanie powiekszyć penisa. Bo tak nie jest. I jeśli ktoś się łudzi, ze za pomoca samego żelu uda mu się powiększyć członka to powodzenia.... Tak łatwo nie ma i jeśli coś jest w stanie powiekszyć członka to sa to tabletki. I najlepiej te z wyższej półki, zawierające w składzie L argininę ( z własnego doświadczenia polecam penilarge). Żel również stosowałem w serii, ale jest to jedynie działanie wspomagające. I ma za zadanie przeciwdziałać rozstępom.
No i nie wierzcie w zapewnienia producenta, że uda się powiekszyć członka o 8 cm. Bo żąden środek nie powiekszy tyle Wam pały. Nawet operacja tyle nie powiekszy
No i nie wierzcie w zapewnienia producenta, że uda się powiekszyć członka o 8 cm. Bo żąden środek nie powiekszy tyle Wam pały. Nawet operacja tyle nie powiekszy
Jakieś 3 cm na długości, 2,5 cm na grubości. Jestem jednak zadowolony. Z 13 cm zrobiło się nadle 16 cm i różnica jest widoczna i odczuwalna, jak to stwierdziła moja partnerka ;) Piszę tutaj oczywiście o realnych wielkościach a nie o reklamie. Brałem tabletki przez 3 miesiące. Kurację zakończyłem jakiś rok temu.
Nie wiem, wydaje mi się jednak, że raczej nie. Powiększanie tabletkami ma za zadanie powiększyć ciała jamiste i sprawić, ze w trakcie erekcji będą się napełniały większą ilością krwi. Powiekszenie ciał jamistych ma swoje ograniczenie i da się je powiekszyć do pewnego poziomu. Mi jednak powiekszenie takie jak dostałem odpowiada, trochę się bałem, ze członke po kilku miesiącach od kuracji zacznie wracać do poprzedniego rozmiaru, jednak penilarge dały radę. Nie musze tutaj wspominać chyba o tym, ze liczy się to jak regularnie sie je bierze? Bo jedynie wtedy mozna liczyc na efekt powiekszenia.
Czytałem artykuł https://medsense.pl/tabletki-na-powiekszenie-penisa/ i tam wspominają o skuteczności w takich kwestiach, ale chcę się upewnić dlatego pytam. Dzięki!
Zależy jaka powiększasz. Kwas hialuronowy może i daje natychmiastowe efekty, które są teoretycznie lepsze od działania tabletek jednak powiększenia nie jest na zawsze Jest to substancja występująca naturalnie w organizmie tak wiec wszystko się wchłania. Jednak jeśli chodzi o tabletki to powiekszęnie jest stałe.