Widok

Powrót do pracy i opieka nad dzieckiem

Żabianka Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Od paru miesięcy jestem na urlopie wychowawczym - miałam nadzieję, że będę mogła opiekować się 9-cio miesięczną obecnie córeczką jak najdłużej - głównie chciałam uniknąć żłobka: i ze względu na potrzeby dziecka w tym wieku i ze względu na koszty, opłacenie niani - w mojej obecnej sytuacji finansowej - również byłoby niełatwe. Ale do rzeczy :) Szukam mamy, która jak ja musi (bądź chce) wrócić do pracy na pół etatu i chce znaleźć opiekę dla dziecka - szukam osoby, z którą będę mogła się w tym zakresie "wymienić", a mianowicie na zmianę pracować i opiekować się dziećmi. W momencie kiedy jedna z nas by pracowała druga zajmowała by się dziećmi, potem na odwrót. Wierzę, że przy dobrych chęciach i organizacji jest to możliwe do zrealizowania. Bardzo proszę o odpowiedź mamy tym pomysłem zainteresowane. Dodam, że jestem z Żabianki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hop :)
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam.A w jakich godzinach i jakie dni ty pracujesz?Ja jestem mama tez z żabianki.Mam corke 1,8msc.pozdrawiam
No i hop :)
imageimage
Może ktoś się znajdzie? :)
imageimage

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Co na prezent dla babci na 80lat?? (40 odpowiedzi)

dajcie jakies pomysly na 80 ur dla babci, max do 100zl.

Dom samotnej matki Matemblewo (14 odpowiedzi)

Jestem mama rocznego dziecka. Mieszkam z mężem który mnie bije. Codziennie są jakieś awantury, co...

Życie w Anglii- jak to teraz wygląda ? (62 odpowiedzi)

Mam pytanie do forumek, które postanowiły wyprowadzić się z naszego pięknego Kraju i żyją w...

do góry