Widok

Powrót ze szpitala z noworodkiem

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć, czy któraś z Pań wracała że szpitala taksówką? Niestety nie posiadamy samochodu więc tylko opcja taksówki wchodzi w grę. Z tego co wiem to taksówki nie mają obowiązku przewozu dziecka w foteliku, może jednak znacie korporację, która taki fotelik by miała? Zawsze to większe bezpieczeństwo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A nie masz od kogo pożyczyć ? Ja też nie mam samochodu i będę wracać taxi . Muszę się porozglądać czy można wypożyczyć z kądś.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem czy dobrze myślę, ale taki fotelik chyba musi być zamocowany do siedzenia przez jakiś stelaż? Sam fotelik nieprzymocowany do siedziska niewiele chyba daje. Najlepiej jakby sprostował jakiś posiadacz auta, bo nie jestem pewna czy dobrze myślę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja wracalam taksówką ze szpitala. Dzidzię wiozlam w foteliku, który był dołączony do wozka, kupilam taki gondola plus spacerowa plus fotelik. Normalnie przypinasz ten fotelik pasem do siedzenia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ok, dzięki. To chyba faktycznie będzie najlepsze rozwiązanie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Są wypożyczalnie fotelików. Polecam wpisać w Google. Albo popytać znajomych. Na 100% ktoś ma i na te kilka godzin pożyczy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję, nawet nie wiedziałam, że jest taka opcja. To byłoby super rozwiązaniem

Większość naszych samochodów i fotelików ma system isofix - tylko wpinasz fotelik w siedzenie:)

Nowszych oczywiście

A co to ma do tematu?!

https://itinere.pl/wypozyczamy/fotelik-samochodowy-do-13-kg/
Mimo braku samochodu kupiliśmy fotelik dla noworodka. Zawsze jak znalazł na wypadek wizyty u lekarza znów taxi. W domu używaliśmy go jako leżaczka podczas gotowania w kuchni, po roku sprzedaliśmy prawie jak nowy z pocałowaniem w rękę za połowę ceny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

do góry