Widok

Pozdrawiam wegetarianów

Pozdrawiam wegetarianów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
MY CIEBIE NIE !!!!!!!!!!!!!POŻERACZU TRAWY!!!!

image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
żryj trawę!!! ^_^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A Hal jak zwykle subtelny!
Ja tez pozdrawiam weg.!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
... ( grzeczni ) Panowie Dwaj... już szron na głowie, już nie to zdrowie, a w sercu ciągle maj... :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale wypić ciągle mogę
Ide wpierd.... stejka
Specjalnie dla Seweryna

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Gdyby organizm ludzki był przystosowany do pokarmu roślinnego, to mielibyśmy trzy żołądki, jak krowa :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bez wątpienia lubię ścieżki, którymi chadzają Twoje myśli... ale najlepszym się zdarza :)
> Bez wątpienia lubię ścieżki, którymi chadzają Twoje myśli

Dzięki :)

> ... ale najlepszym się zdarza :)

tego nie kumam
Jam prosty chłop. W dodatku panna. Do mnie trzeba dużymi literami. 100% logiki, 0% niuansów, bo nie skumam.
Czy będzie dużym nietaktem zapytać, który masz dzisiaj dzień?
Bo jeśli dobrze główkuję, bedziesz drugą osobą, którą rozpoznaję cyklicznie ze sposobu pisania :)
Jeden żołądek składający się z czterech komór. Uściślenie :)

Chłop, w dodatku panna- rzeczywiście udane połączenie.
Który mam dzisiaj dzień... teraz ja nie rozumiem :)
so long and good night ;)))
http://www.youtube.com/watch?v=KSNKCfxcYvE
"Choć ja nie jestem wegetariański..."
http://www.youtube.com/watch?v=pRrERGxIlBQ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
> Jeden żołądek składający się z czterech komór.

Żwacz, czepiec, trawieniec i księgi. Masz słuszność co do liczby - ale dla mnie to i tak są cztery żołądki, podobnie jak mieszkanie ma cztery pokoje nawet jesli między nimi są drzwi i otoczone jest wspólnym murem zewnętrznym - a nie tylko jak w hotelu, gdzie każdy pokój ma swoje wejście :)

> Chłop, w dodatku panna- rzeczywiście udane połączenie.

Badań genetycznych sobie nie robiłem, ale wygladam jak chłop, czuję się jak chłop i mam budowę anatomiczną chłopa - to chyba jestem chłopem, nie?
A Panną jestem zodiakalną. Nie wierzę w te bzdety - ale akurat dosyć ściśle spełniam cechy Panny (szczególnie jeśli chodzi o upiardliwość) :)
Pytanie było nietaktowne i w zasadzie wstydzę się, ze zadałem je publicznie (tym bardziej wstydziłbym się je zadać prywatnie.... w wiekszosci sytuacji :)
A Twoje niezrozumienie umacnia mnie w tezie, która przedstawiłem powyżej. Ale, żeby się upewnić będę to jeszcze sprawdzał.
> dla mnie to i tak są cztery żołądki

Uprzedzając pytanie, czy mam 4 serca? Nie, mam jedno z dwoma przedsionkami i dwoma komorami (chyba... nie widziałem swojego serca na oczy).
Różnica polega na funkcjonalności. Każdy z żołądków (lub "żołądków" jeśli ktoś tak woli) pełni inną funkcję. I na dobrą srpawę mogłyby byc rozmieszczone zupełnie inaczej (jak w hotelu). Jedynie Pan/ewolucja (niepotrzebne skreslić) dla oszczędności upakował(-a) to w jeden duzy worek.
Serce natomiast funkcjonalnie jest jednym organem, zdublowaną pompą z dwoma wejściami i dwoma wyjściami. Czyli w zasadzie dwoma niezależnymi sercami w jednym w jednym opakowaniu (dla oszczędności)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (255 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

gdzie warto studiowac (3 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

do góry