Widok

Poznac kogos

Dlaczego facetowi po rozwodzie i przejsciach tak ciezko znalesc druga polowe ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

User bo kobiety wolą facetow którzy nie byli żonaci o czym pewnie sie przekonales i bez dzieci te ktore nie maja dzieci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie zgodzę sie z tym do końca. Fakt ze facet ma dzieci i jak wykazuje duże zainteresowanie jest to duży plus w oczach kobiet. Pewnie widza w nas jakiegoś super tatę ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sprecyzuj co znaczy po przejściach. Łatwiej będzie dyskutować. Na pierwsze co, wysuwa mi się, fakt, że masz może dzieci i szukasz kobiety bezdzietnej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bezwypadkowy - lepiej się kojarzy , a ten po przejściach to nie wiadomo przez kogo był klepany i ile szpachli ma w sobie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kobiety narzekają dokładnie na to samo ;-)
A co do tego, że kobiety wolą bezdzietnych facetów to bzdura. Zależy od kobiety i jej potrzeb. Często kobiety, które również są po przejściach i same mają dzieci, szukają podobnych facetów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Często kobiety, które również są po przejściach i same mają dzieci, szukają podobnych facetów."

I czasem nawet znajdują. :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak masz sam dzieci, szukaj kobiety z dziećmi - równowaga sił i problemów - kto kiedy z kim się spotyka, jak zorganizować święta, wakacje, dzień dziecka, kto kogo zawozi do szkoły czy lekarza, płaci alimenty. Myślę, że dla kobiety, która nie ma dzieci to nie jest na pewno atrakcyjne. Natomiast zauważyłam, że rozwodnicy / rozwódki z dziećmi marzą o osobie bez żadnych zobowiązań bo to im dużo ułatwia.

"I czasem nawet znajdują. :-) "

Dokładnie :D

pitolety... Nie ma takiego czegoś jak gorzej, po prostu trzeba znać Swoje wartości i główny senk kwi w tym co mamy zakodowane w glowie

To nie jest pitolenie. Po prostu takie są prawa rynku partnersko-matrymonialnego. Autor musi sobie też zadać podstawowe pytanie czy stać go na nowy związek i ewentualnie kolejne dzieci, jeśli szuka kobiety młodszej znacznie i bez dzieci.
W jakim wieki jesteś user?

senk kwi = sęk tkwi ? czy też jest to jakieś pojęcie z filozofii chińskiej ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

wniosek z tego, że najlepiej łączyć się na zasadzie podobieństw ? wdowa z dzieckiem - wdowiec z dzieckiem , rozwódka z rozwodnikiem, a kawaler (stary) z panną (starą) ?

kawaler wcale nie ma łatwiej. bez komentarza juz nie wiem czego, kogo oczekują kobiety...

Ja jestem chetna na kawalera. Moze byc mlody jak i stary.

A ty Daria jesteś młoda czy stara? Bo jak stara to kawaler, nawet stary może nie być zainteresowany. :-)

Dobra uwaga. I pewnie wyjdzie ze stara 40 +. A stary kawaler to 50+.
39 l

oo to ja jeszcze jestem młody kawaler :) chetna jakaś? zapraszam

Inne tematy z forum Poznajmy się

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

Poznam geja (82 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...

do góry