Widok
Poznam "Ksiecia na białym rumaku"
Poznam Księcia na Białym Rumaku ... Który pokocha "brzydkie kaczątko"
:)) A tak bez jaj Ja młoda (25lat) z bagażem życia , po nieszczęśliwym związku szukam ... przyjaciela , partnera ... By poczuć się potrzebna kochana ... Mieć do kogo się przytulic ...itd
Jeśli nieprzeszkadza Ci ze mam dziecko to napisz ...
pozdrawiam
:)) A tak bez jaj Ja młoda (25lat) z bagażem życia , po nieszczęśliwym związku szukam ... przyjaciela , partnera ... By poczuć się potrzebna kochana ... Mieć do kogo się przytulic ...itd
Jeśli nieprzeszkadza Ci ze mam dziecko to napisz ...
pozdrawiam
No dobrze, ale trzeba się trochę odsłonić, nie wystarczy dawać wymijających odpowiedzi mailowych, bo daje to wrażenie niezdecydowania. A z niekończącej się korespondncji często na końcu nic nie wynika.
Trzeba przełożyć to na konkrety, spotkać się, pogadać...
Dobrze jest także zweryfikować z kim mamy do czynienia, aby nie potrzebnie nie tracić czasu.
Trzeba przełożyć to na konkrety, spotkać się, pogadać...
Dobrze jest także zweryfikować z kim mamy do czynienia, aby nie potrzebnie nie tracić czasu.
@~mrrob
" No dobrze, ale trzeba się trochę odsłonić..."\
Ty już się na tym forum wystarczająco odsłoniłeś.
"Dobrze jest także zweryfikować z kim mamy do czynienia, aby nie potrzebnie nie tracić czasu."
Tu się zgadzam w 100%. Tylko nie sądzę abyś przeszedł pozytywnie taką weryfikację.
" No dobrze, ale trzeba się trochę odsłonić..."\
Ty już się na tym forum wystarczająco odsłoniłeś.
"Dobrze jest także zweryfikować z kim mamy do czynienia, aby nie potrzebnie nie tracić czasu."
Tu się zgadzam w 100%. Tylko nie sądzę abyś przeszedł pozytywnie taką weryfikację.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem