Widok

Poznam marynarza

Chciałabym poznac marynarza z wyzszym wykształceniem jestem wolną a trakcyjną 42 latką, niezalezną finansowo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Na wschód jest ich nieco więcej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lotników czy kosmonautów? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=t5GWmL_dYLI&feature=kp

Myślę, że w związku z nadchodzącym sezonem, sporo łatwiej będzie o letnika :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Sadyl chyba nie z tego świata jesteś :P
@Ilona zalogowana:
Mój wpis był luźnym lotniczym komentarzem do pragnień Ilony niezalogowanej. A Twój odczytałem jako szczególny (bo Twój) komplement :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Marynarz pilnie poszukiwany
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeszcze się nie znalazł? wracam po 4 miesiącach a tu temat wciąż żywy:)Pozdrawiam
Niestety nie znalazl sie i zapewne nie znajdzie , ale temat można podtrzymać pozdrawiam Pana eng
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam tu Pani studentka, pani marynarz, gdzie są Ci marynarze?
coraz częściej kobiety wybierają tą profesję:) nic tylko się cieszyć:)
zawsze to większa atrakcja niż 20 osobowa załoga zwyrodnialców i straceńców.. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
eng zachowuj się jak na matrosa przystało, a nie się rozczulasz.
Kiedyś też miałem takiego człowieka słabego psychicznie, dowiedział się, że kobitka go zdradza i wyskoczył. Smutne, ale prawdziwe

"kiedyś statki były z drewna, a ludzie z żelaza"
jestem Pani cadet jak narazie xD
ciekawa jestem jak to bedzie z chłopami na statku;P
na brak zainteresowania raczej narzekać nie będziesz;)jak u nas na statku była za OSke dziewczyna, to na manewry wysyłali zawsze wipera z maszyny, a jak dobrze trafisz to raczej więcej nauki niż pracy za kadeta
dzieki za odpowiedz, no jestem cadetem dopiero wieć chce sie uczyc i pracowac, tylko wpierw trzeba znalesc statek a z tym gorzej
wyślij 'piekna' swojego na cieciowanie za 3000 zł to jeszcze morze przeprosicie ;)
~matross

cieciowanie- to raczej za najnizszą krajową , a nie 3 tysie:)
a co do niekonczących się mitów na temat zarobków marynarzy to nie przesadzajcie, cala masa marynarzy zarabia naprawdę śmieszne pieniądze, w dodatku siedzą na statku po 6-8 mies., a potem w domu na tzw.urlopie nic nie zarabiają

a ludzie myslą ,ze kazdy marynarz to zarabia min. 10 tysi na czysto, a srednio to 20-30-ilu takich jest ?
jestem Pani cadet jak narazie xD
ciekawa jestem jak to bedzie z chłopami na statku;P

~PaniNavigator

hmm, zawsze zaskakują mnie dziewczyny wybierajace taki typowo męski zawód z dala od domu, jestem ciekawa, czy planujesz załozenie rodziny, dzieci , jak widzisz swoją przyszlość pozazawodową?
"a co do niekonczących się mitów na temat zarobków marynarzy to nie przesadzajcie, cala masa marynarzy zarabia naprawdę śmieszne pieniądze"

ale chyba autorce tego wątku albo innym kobitką tutaj się wypowiadającym na pieniążkach nie zależy (tak piszą) :)
> ale chyba autorce tego wątku albo innym kobitką tutaj się wypowiadającym na pieniążkach nie zależy (tak piszą)

Nie wierz nigdy kobiecie, dobrą radę Ci dam ... ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
oczywiscie że planuje rodzine i dzieci, a przez to że jestem kobieta nie moge pływac? nie moge pracowac na statkach bo jestem kobieta?
zapewnie lekko nie bedzie z dziecmi ale nic nie wyklucza drugiego jak sie chce!
dasz radę, tylko załap się na łajbę, żeby szybko papiery off-a zrobić ;) znam jedną panią Kapitan, wspaniała osoba i fachowiec.
do góry