Widok

Pozytywne przedszkole nr 5

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy są tu rodzice dzieci które tam się dostały? Otrzymaliscie jakies informacje organizacyjne? Ja nic i trochę to dziwne..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też chętnie poznam nazwę przedszkola gdzie czesne wynosi 300zl . Bo jak rozumiem wyżywienie w cenie 500zl. a obecne stawki to ok 9-10zl/dzien
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

500zl juz z jedzeniem? Czemu nie podasz nazwy przedszkola? To tajemnica? Przegladalam oferty i nie widzialam takiego ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

też rezygnuję, podjechałam tam w week, w niedzielę, prace remontowe pełną parą.. nie wygląda to dobrze niestety.
Podpytałam Pana tam pracującego, to mówi, że 1-pietro będzie skończone, o placu zabaw nic nie słyszał...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeśli ktoś się interesuje w porę, to
Znajdzie miejsce. Na ostatnia chwilę, to wiadomo że nie ma miejsc w lepszych placówkach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Aż stanie się jakaś tragedia, to wtedy się za te przedszkola pozytywne wezmą.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

W lepszych prywatnych przedszkolach na morenie już dawno nie ma miejsc. Chyba trzeba było w marcu albo i wcześniej już szukać. Takie tanie to tylko jedno znalazłam. Miejsc oczywiście już dawno brak.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Płacę 500 zł z wyżywieniem i zajęciami dodatkowymi. Jak dobrze poszukasz, to znajdziesz. Oby tylko w pozytywnych z zajęciami i wyżywieniem wyszło 300 zł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Gdzie masz na morenie przedszkole za 600zl? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dla mnie to nie jest istotne, że jest więcej dzieci niż miejsc w przedszkolach. Wolę dołożyć 300 zł i oddać dziecko do prywatnego przedszkola w normalne warunki, a nie do jakiejś prowizorki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To nic nowego, tak tam działają, kasa się liczy. Resztę później się dorobi. Niestety dopóki będzie więcej dzieci niż miejsc w przedszkolach to takie patologie będą normalnością. Niestety...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nawet nie podpisałam umowy, bo tak myślałam, że to będzie bagno i strach dziecko zostawić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak na Kruczkowskiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

faktycznie z perspektywy czasu widać, że pozytywne nie biorą niczego na serio co się do nich mówi i robi .. lecą według swojego schematu i nic innego się nie liczy..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też rezygnuję, myślałam że uczą się na błędach Inicjatywy,ale się mylilam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nr 5 to Przedszkole na Kruczkowskiego 2?
Ja bym się nie martwiła kosztem wyprawki, a:
Brakiem zatwierdzone opinii kuratorium odnośnie tego przedszkola,
-nie wpisanie to na listę działających na terenie Gdnaska placowek
- trwającym remontem
- brakiem wymaganego prawem placu zabaw
- szukaniem wychowawsco na olx bez wykształcenia w zamian za studia podyplomowe
To nie Przedszkole A Przechowalnia i to bez wymaganych prawem papierów. My wzięliśmy z tego zrezygnować, bo za dużo znaczy dla nas możliwość zweryfikowania placówki do której idzie nasze dziecko.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Raczej wychodzi 20 zl bo akwarele 3-4zl. Plakatowki 12 kolorów 7-10zl i pastele olejne 12 kolorow 8-10 zl. Kredki olowkowe rysujace 8-12 zl do tego bambino 2×4zl. I to ceny za przybory zwykłe niemarkowe nie z bohaterami. Sprawdzila w Auchan. Carrefour i pepco. Oczywiscie że bloki po 1.5zl tyle ze 4 szt do tego wycinanki 2 zl duży blok 4 zl. Plastelina. Kreda.pędzle.pojemnik na wode.teczka. 5 szt kleju. papier ksero itd Kupując najtańsze wychodzi jakieś 80-90 zl.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W markecie, farby 20 zł?! Te same które są za 5 tylko że z superbohaterem? Świetne kredki za 8zl max można kupić które i tak zaraz będą pogubione, kredki bambuko super promocja z nadrukiem Starwars połowa taniej niż z krówka. Bloki po 1,5 do 2,6 za sztukę. Nie ma co kupować najdroższych rzeczy, w domu nam się dobrze sprawdziły to kupuje też do przedszkola :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Juz znalazlam..troche porazka :p
Gdzie ta wyprawka? Na jakiej stronie? Chce juz cos kupic a nie potem w 2 dni :/ tez mnie to przeraza ze placowka nie gotowa :/ porazka.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry