Widok

Praca Gdańsk

Witam. Postanowiłem napisać i być może poradzić się Was bo moja desperacja sięgnęła zenitu..
Mam prawie 20 lat, porzuciłem w listopadzie studia, nie ze swojego lenistwa, były ważniejsze powody, więc proszę mnie nie oceniać. Szukam pracy od 3 miesięcy, z większym lub mniejszym zaangażowaniem, na początku wysyłałem tylko CV na maila z ogłoszeń które są tu na portalu, później zacząłem też dzwonić, ostatnio stwierdziłem że dość tego, pochodziłem osobiście po paru miejscach, w końcu nawet odwiedziłem nieszczęsny MacDonald który wszyscy znajomi mi odradzali.
Skutek taki, na żadnego z moich ok. 100-150 maili mi nie odpowiedziano, na rozmowy telefoniczne nie oddzwoniono, a w MacDonaldzie powiedzieli mi że nie ma miejsc.
Mam tylko maturę, która jak widać nic nie daję, chce iść na studia w przyszłym roku i chciałem złapać jakieś doświadczenie przed tym, ale z tego co widzę to przesiedzę bez sensu następne pół roku co mnie załamuje.
Pisze to wszystko, żeby może i trochę się pożalić, ale też spytać Was, może macie jakieś pomysły gdzie iść, co robić itd.
Jedynie jakie mam wymagania to praca nie akwizytorska (bo się po prostu nie nadaję, nie potrafił bym tak ludziom kłamać w żywe oczy) i nie za jakieś już zupełnie marne grosze, 7-8zl na rękę spokojnie mi wystarczy, najchętniej w pracy z klientem, ale nie boje się pracy fizycznej bo taką mam już za sobą.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zajrzyj na strone urzedu pracy w gdansku ,przewaznie odpisują na @ www.pup.gda.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (783 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry