Widok

Praca Jysk.

Witam czy wie ktoś może jak wygląda II etap rozmowy w Jysku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
proszę o wszelkie informacje na temat pracy w gdańskich sklepach.

jaka atmosfera? jakie zarobki na 1/2 i 3/4 etatu? jak z przestrzeganiem przepisów KP i czasu pracy?
Pracowałem i moge ci powiedzieć:

Ogólnie nie jest może tragicznie. Wszystko zalezy jaka ekipa na sklepie jest. Twoje obowiązki to. Wykładanie towaru, wypakowywanie, porzadki na magazynie, stanie na kasie, i wystawianie faktur. Jysk ma elektroniczny system do faktur oraz dotykowe monitory. Oprócz tego wykładanie ekspozycji itd. Jesli masz mocne nerwy to mozesz iść do pracy.
Klienci i tak ci wszystko powywalaja co poukładasz. Ciagle jakies pyskówki przy kasie itd. Polacy nie szanują czyjejś pracy to widać w tych sklepach.
Praca na 2 zmiany. No i latanie na sklepie z odkurzaczem hehe

Są także imprezy. Jakies tam bony na święta. Pracowałem w Carefour na morenie w tym sklepie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A zarobki?
Nie wiem jak teraz. Ale 3 lata temu super kolorowo nie było. Zdarzał sie tez mobing. Mówie, zalezy jakiego kierownika masz i jaka ekipa jest na sklepie
Dzieki za odpowiedz. Jestem zainteresowana praca na pol etatu w sklepie kolo Auchan.
Jakie godziny pracy?
do 21:30 się pracowało sklep zamknięty o 21:00 potem rozliczenie i do domku. A godziny pracy? mozesz miec np na 12:00 do końca. Albo na 10:00 zalezy od kiera. A przy Auchanie to z***.... kierownik był ale teraz to nie wiem kto jest :D

Inne tematy z forum Praca

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Rgis inwentaryzcje - opinie (10 odpowiedzi)

Jak w tytule - czy ktoś pracował dla firmy Rgis, jakieś opinie?

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

do góry