Widok

Praca Jysk.

Witam czy wie ktoś może jak wygląda II etap rozmowy w Jysku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do 21:30 się pracowało sklep zamknięty o 21:00 potem rozliczenie i do domku. A godziny pracy? mozesz miec np na 12:00 do końca. Albo na 10:00 zalezy od kiera. A przy Auchanie to z***.... kierownik był ale teraz to nie wiem kto jest :D
Dzieki za odpowiedz. Jestem zainteresowana praca na pol etatu w sklepie kolo Auchan.
Jakie godziny pracy?
A zarobki?
Nie wiem jak teraz. Ale 3 lata temu super kolorowo nie było. Zdarzał sie tez mobing. Mówie, zalezy jakiego kierownika masz i jaka ekipa jest na sklepie
Pracowałem i moge ci powiedzieć:

Ogólnie nie jest może tragicznie. Wszystko zalezy jaka ekipa na sklepie jest. Twoje obowiązki to. Wykładanie towaru, wypakowywanie, porzadki na magazynie, stanie na kasie, i wystawianie faktur. Jysk ma elektroniczny system do faktur oraz dotykowe monitory. Oprócz tego wykładanie ekspozycji itd. Jesli masz mocne nerwy to mozesz iść do pracy.
Klienci i tak ci wszystko powywalaja co poukładasz. Ciagle jakies pyskówki przy kasie itd. Polacy nie szanują czyjejś pracy to widać w tych sklepach.
Praca na 2 zmiany. No i latanie na sklepie z odkurzaczem hehe

Są także imprezy. Jakies tam bony na święta. Pracowałem w Carefour na morenie w tym sklepie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
proszę o wszelkie informacje na temat pracy w gdańskich sklepach.

jaka atmosfera? jakie zarobki na 1/2 i 3/4 etatu? jak z przestrzeganiem przepisów KP i czasu pracy?

Inne tematy z forum Praca

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Zainteresowany IT Centrum (4 odpowiedzi)

Witam Czy ktoś może mi cokolwiek napisać o firmie IT Centrum z Ul. Baśniowej w Kowalach ?...

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

do góry