Widok

Praca na platformie wiertniczej w Norwegii--ktoś pracował?

Witam!

Czy ktoś pracuje bądź pracował na platformie wiertniczej?
Co jakiś czas pojawia się ogłoszenie i chciałbym się dowiedzieć jakie warunki, praca pewnie nie lekka i czy w ogóle warto ryzykować. Jakieś ubezpieczenie, umowa?
Płaca zachęcająca. Mam stałą pracę ale niestety pracodawca nie wypłaca na czas wynagrodzenia.
Z góry dzięki za info.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zależy kto cię zatrudnia, norweg, polak czy pośrednictwo polskie...
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mowie jak jest, jest multum kursow oraz jezyk perfekt by w czasie wypadku nie musieli by ci powtarzac ze 100 razy o co biega, na necie sa tylko oszusci i naciagacze... Znasz jezyk to ok, wywolaj sobie na google platforme z bp, shell, czy statoil lub hydro i masz... Proste i powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie nadal myślą, że praca na platformie to tak choć siup łatwy zarobek. Masa kursów, jak wspomniano powyżej, język, badania i inne!
Nie na podstawie, chce pan na platformę? To zapraszam, proszę wziąć swój strój roboczy i od jutra pan startuje. Ludzie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zamiast komentować w ten sposób warto inaczej się wyrazić :) np może są osoby które posiadają taką pracę i mogą opowiedzieć jak to u nich się rozpoczeło , i nie mówię tu tylko o tych którzy mają kursy itp ,ale o tych którzy musieli wszystko zdobyć by podjąć się takiej pracy .
Pozdrawiam
Właśnie o to mi chodzi żeby ktoś napisał jaką drogą iść żeby się dostać do takiej pracy.
Pośrednik polski. Wiem że to ciężki kawałek chleba ale co w Polsce lepiej?
Angielski znam bardzo dobrze.

Inne tematy z forum Praca

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

do góry