Widok

Praca salon drzwi rumia fabe

Praca Temat dostępny też na forum:
Witam!

macie moze jakies info na temat tego miejsca. Znowu pojawiło się ogłoszenie odnosnie poszukiwania pracownika.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak traktować pracodawcę, który chaotyczne wymagania kończy tekstem "i wiele wiele innych...". Mało o stanowisku, dużo o wyglądzie. Chodzi o pracownika czy może o towarzystwo? I fakt, że ciągle i ciągle szuka ... Niepoważne. Ja odpuszczam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
racja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
wciąż wstawiają nowe ogłoszenia o pracy a nie oddzwaniają na wysłane CV
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miałem okazję tam pracować dość dawno temu. Ogólnie wymagania stawiane pracownikom były wysokie zarówno jeśli chodzi o wiedzę branżową, jak również ogólnie pojęte prace fizyczne czytaj tachanie ciężkich drzwi po schodach na wysokie piętra bloku, rozładunek dostaw drzwi i wiele wiele innych prac... Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie bardzo niskie wynagrodzenie nie wiem jak jest teraz być może coś się zmieniło ja jednak nie za dobrze wspominam ten salon.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rumia

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Vela Park Rumia Loker (20 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

do góry