Widok
Tak jak już wspomniałem, umowa o dzieło albo zlecenie, oczywiście na rozmowie obiecują że to tylko na chwilę, aż pracownik się wdroży, ale tak nie jest. Mają tam stałą ekipę 3-4 osoby, która tam długo pracuje i oni tylko maja umowę o pracę.
Trzeba też przyjść na klika godzin "pracy próbnej" oczywiście za darmo. Zero rozmów w czasie pracy, ogólnie mobbing, nie wspomnę już o tym, że nie można wyjść dobrze do toalety bo zaraz krzywo na Ciebie patrzą.
Trzeba też przyjść na klika godzin "pracy próbnej" oczywiście za darmo. Zero rozmów w czasie pracy, ogólnie mobbing, nie wspomnę już o tym, że nie można wyjść dobrze do toalety bo zaraz krzywo na Ciebie patrzą.
Podpisuje się pod powyższymi, negatywnymi opiniami. "Pan Prezes" i cała jego otoczka+rodzinka nie mają zielonego pojęcia o profesjonalnym prowadzeniu firmy i zarządzaniu jej personelem. Jeżeli chcą prowadzić taką pseudo-firemkę, to powinni to robić na własny rachunek, nie angażując w ten cyrk osób trzecich. "Pan (pożal się boże) Prezes", to by najchętniej zatrudniał wszystkich za darmo i za darmo by też wszystko kupował (wiadomo-optymalizacja kosztów, ale nie w takiej formie-inni też muszą zarobić, nic nie ma „na gębę”). Wszystko załatwia przez swoją rozhisteryzowaną asystentkę, bo najwidoczniej nie ma jaj, żeby cokolwiek samemu zdziałać. Myślę, że ciągła rotacja pracowników na wszystkich stanowiskach mówi sama za siebie. Odradzam pracę i jakikolwiek kontakt z tą „firmą” każdej szanującej siebie, swój czas i honor osobie.
może jaszcze jacyś "złodzieje" napiszą coś na temat dlaczego ich wyrzucono z pracy (rozmowy...)bla bla , pracowałeś ze mną łamago , idź okradać swoją rodzinę . Ja dbam o siebie i swoją pracę i uważam że jest OK.
Opinie negatywne pisała tylko jedna osoba , która nie potrafiła zrozumieć że do pracy przychodzi się pracować , a nie oszukiwać pracodawcę .
Nie pałam do firmy "miłością" ale ona daje mi kasę
i to jest najważniejsze .
Zero prawdy o problemach z kasą .
A kolega Patryk Kle_na jak pamiętam byłeś na zleceniu i pracowałeś 2-3 dni w zeszłym roku (pracowałeś ha ha .... ).
Bronie (awansowałem - ale tylko za swoją pracę )
Patryk jesteś czy Ola czy Inny czy pan Prezes ..........
Opinie negatywne pisała tylko jedna osoba , która nie potrafiła zrozumieć że do pracy przychodzi się pracować , a nie oszukiwać pracodawcę .
Nie pałam do firmy "miłością" ale ona daje mi kasę
i to jest najważniejsze .
Zero prawdy o problemach z kasą .
A kolega Patryk Kle_na jak pamiętam byłeś na zleceniu i pracowałeś 2-3 dni w zeszłym roku (pracowałeś ha ha .... ).
Bronie (awansowałem - ale tylko za swoją pracę )
Patryk jesteś czy Ola czy Inny czy pan Prezes ..........
Firma jak firma.
Według mnie wszystko jest ok.
Nie miałem do czynienia z prezesem i dlatego trudno powiedzieć .
Atmosfera ok, płace ok (ale niestety płacą tylko za pracę a nie za siedzenie).
Ogólnie wszystko ok.
Kto nie chce pracować to niech siedzi na ławeczce z jabolem, a nie pisze pierdoły na forum
Według mnie wszystko jest ok.
Nie miałem do czynienia z prezesem i dlatego trudno powiedzieć .
Atmosfera ok, płace ok (ale niestety płacą tylko za pracę a nie za siedzenie).
Ogólnie wszystko ok.
Kto nie chce pracować to niech siedzi na ławeczce z jabolem, a nie pisze pierdoły na forum