Widok

Praca w Biedronce

Rodzina i dziecko Praca Temat dostępny też na forum:
Cześć!
Czy są tu osoby pracujące w Biedronce??
Dziś idę na rozmowę kwalifikacyjną i przyznam ,że się trochę obawiam.
3 lata nie miałam styczności ze spożywka więc nie wiem czy sobie dam rade.
Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj duzo by pisac ale niestety nie za bardzo moge pisac na ten temat ;/

a rozmawiac juz rozmawialam ale niektrzy sa nieereformowalni
A czym u Ciebie objawia się beznadziejny klimat?
Może warto z kimś pogadać co jest nie tak?
ja Gdansk
Ja- ja pracuję w Gdyni a Ty?

Bedronka to się cieszę że CI się podoba.
Ja wczoraj miałam dzień pierwszy , po przeczytaniu książek byłam ponad 3 godziny już na sali i zbierałam kartony.Ekipa składa się z 20 osób młode fajne dziewczyny ,trzeba tylko się zgrać.
Jutro jestem na 15-21 i będę kończyć szkolenie.
fajnie masz ja mam beznadziejny klimat a mozesz powiedziec w ktorej biedronie jestes?
Ja już pierwszy tydzień mam za sobą. Sorki miałam dać znać wcześniej ale zapomniałam. Pierwsze dwa dni miałam szkolenie teoria.... można oszaleć! ;P dali książki i kazali czytać. Dopiero na trzeci dzień pozwolili wyjść na sklep. Przepisy się zmieniły i takie są wymogi. Ekipę mam super, kobietki bardzo fajne i pomocne. Mi praca się podoba. Cieszę się bo jest kontakt z ludźmi a tego mi brakowało.
a w ktorych biedronkach pracujecie?? jezeli to nie tajemnica :) ja pracuje od lutego
Bedronka i jak?
Ja dziś zaczynam , miałam we wtorek lecz przesunęli.
Pierwszy dzień to szkolenie a jak bylo u Ciebie?
Jutro pierwszy dzień to dam znać jak było....
Bedronka pracujesz juz??

Ja niestety czekam do jutra na wyniki sanepidu bo jak się okazało była awaria.Kolejny tydzień w plecy.
Dziewczyny mam nadzieję że w tym tlumie ludzi hehe mnie rozpoznacie :P
Bedronka hmm ciekawe jak to będzie u mnie...terminu przyjęcia do pracy nie mam więc zobaczymy.
Przesunęli bo kierownik robił zatrudnienie dwóch osób a ja jeszcze nie miałam lekarza medycyny pracy. I teraz muszę czekać bo to święta to kierownika nie ma i tak w kółko.
a ja bede na swieta w polsce i mam nadzieje, juz spotkam Colowoman w sklepie- robie tam czasami zakupy po drodze do tesciowej :)
a ja się cieszę, że w biedronce na Oksywiu będzie pracowała kolejna sympatyczna osoba ;-). robię tam zakupy 2 razy w tygodniu i naprawdę doceniam pracę tych dziewczyn. sama niedługo dostanę wypowiedzenie (mój zakład upadł) i nie wiem co mnie czeka. na rynku nie ma pracy i mimo moich studiów i doświadczenia nie zarzekam się. może będę musiała usiąść przy kasie w jakimś markecie.
powodzenia
Aniu ja spojrzawszy w książeczkę zobaczyłam że robiłam je w 2003 więc ,,kupę'' czas temu.
Przepisy się niestety zmieniły.
Dzięki :) no robiłam daaawno temu ,przy wyrabianiu książeczki ,jakieś 9 lat .
Adziula masz 100 % rację.Dziękuję!!!!
Osobiście uważam,że żadna praca nie hańbi(nie mówię tu o prostytutkach itp)
Praca jest i trzeba się cieszyć...i ja to właśnie robię.
Aniu dziś pytalam się w sanepidzie co do kalu.I jezeli robilas kal okolo roku temu to jest ważny.Jeżeli dluzej niż rok musisz robić od nowa.
Co innego badania krew,mocz itp...
a ja Colorwoman gratuluje. pamietam jak przed swietami bodajze miala ciezka sytuację w domu, wiec ta praca to pewnie dla niej duze odciazenie.
sama pracowalam kiedys na kasie i wiem jak to jest- bylam wtedy po liceum i kazda praca byla dobra. nie bylo faktycznie kolorowo, bo to ze mialas napisane w grafiku ze pracuyjesz np do 20 a wypuszczali cie o 22 jak zamykali market to inna sprawa. pamietam jak kiedys moj obecny maz czekal na mnie w pubie ze znajomymi, bo ja z pracy wyjsc nie moglam. ominela mnie cala najlepsza zabawa.

a co do pracy na kasie- to jesli kazdy bybyl taki wyksztalcony, znal jezyki i cuda na kiju jeszcze to ciekawe jakbysmy wtedy robili zakupym, jakbysmy za nie placili, kto by nam to kasowal? tak samo sprzatacze na ulicach- jakbysmy dbali o czystosc i wrzucali do smieci papiery to by takich ludzi nie potrzebowali, ale ze polacy to na ogol brudasy i wywalaja smieci gdzie popadni to takich ludzi tez potrzebujemy, bo...... ah juz szkoda slow, mojego denerwowania sie.

ja colorwoman gratuluje, ze cos sie wkoncu u ciebie ruszy :)
Że tak się wtrącę ,czy jak mam książeczkę wyrabianą paręnaście lat temu,ostatnio podbijana w zeszłym roku jak pracowałam,to muszę robić badania kału jak skończy się okres podbicia ,czy wystarczy podbić?
Jestem zatrudniona na czas nieokreślony.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry