Widok

Praca w Biedronce

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć!
Czy są tu osoby pracujące w Biedronce??
Dziś idę na rozmowę kwalifikacyjną i przyznam ,że się trochę obawiam.
3 lata nie miałam styczności ze spożywka więc nie wiem czy sobie dam rade.
Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Colorwoman- trzymam kciuki!!
Ja miałam pytania odnośnie poprzedniej pracy, zainteresowań, informacji z cv ogólnie. Nie pytano mnie z liczenia itp Musiałam się zareklamować co umiem jak rozumiem pewne pojęcia. Poszłam na luzie a jak zaczęli mnie maglować to się zestresowałam, później śmiałam się ze swoich odpowiedzi dlatego myślałam że mi kijowo poszło. Ja będę zatrudniona koło Gdańska.
A powiesz mi po trochu jak wyglądała Twoja rozmowa??
Tobie oczywiście Gratuluje!!
A i gdzie będziesz pracować tzn Gdynia,Gdańsk??
Ja już prawie zostałam przyjęta, jestem po badaniach. Moja rozmowa wyglądała zupełnie inaczej i myślałam że źle wypadłam ale chyba mi się zdawało bo zostanę przyjęta. Teraz trzeba zakasać rękawy bo idę na same święta więc i pracy będzie sporo ale się cieszę bo ja aż 5 lat nie pracowałam w spożywce i w ogóle nigdzie ale się cieszę bo już nie mogę w domu wytrzymać. powodzenia Ci życzę oby się udało
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Już po!
Sądzę ,że wypadłam średnio, co mnie wcale nie cieszy no ale jutro będą dzwonić co i jak!
Moim minusem jest praca w godzinach tylko popołudniowych i już parę razy na starcie odpadłam-no może teraz się uda?
Pytania były dosyć proste np.ile wydać reszty z 100 zl, jeżeli klient płaci 63,40 :))
Łatwe lecz podchwytliwe ,gdyż nie każdy sobie poradził(oczywiście pytanie były rożne ale podobne)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powodzenia!!! Będzie dobrze :)
3mamy kciuki.
sąsiadka pracowała, była zadowolona (już po aferze biedronkowej, ładnie przestrzegali przepisów, pilnowali przerw itp.)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry