Widok

Praca w Biedronce

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć!
Czy są tu osoby pracujące w Biedronce??
Dziś idę na rozmowę kwalifikacyjną i przyznam ,że się trochę obawiam.
3 lata nie miałam styczności ze spożywka więc nie wiem czy sobie dam rade.
Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj duzo by pisac ale niestety nie za bardzo moge pisac na ten temat ;/

a rozmawiac juz rozmawialam ale niektrzy sa nieereformowalni
A czym u Ciebie objawia się beznadziejny klimat?
Może warto z kimś pogadać co jest nie tak?
ja Gdansk
Ja- ja pracuję w Gdyni a Ty?

Bedronka to się cieszę że CI się podoba.
Ja wczoraj miałam dzień pierwszy , po przeczytaniu książek byłam ponad 3 godziny już na sali i zbierałam kartony.Ekipa składa się z 20 osób młode fajne dziewczyny ,trzeba tylko się zgrać.
Jutro jestem na 15-21 i będę kończyć szkolenie.
fajnie masz ja mam beznadziejny klimat a mozesz powiedziec w ktorej biedronie jestes?
Ja już pierwszy tydzień mam za sobą. Sorki miałam dać znać wcześniej ale zapomniałam. Pierwsze dwa dni miałam szkolenie teoria.... można oszaleć! ;P dali książki i kazali czytać. Dopiero na trzeci dzień pozwolili wyjść na sklep. Przepisy się zmieniły i takie są wymogi. Ekipę mam super, kobietki bardzo fajne i pomocne. Mi praca się podoba. Cieszę się bo jest kontakt z ludźmi a tego mi brakowało.
a w ktorych biedronkach pracujecie?? jezeli to nie tajemnica :) ja pracuje od lutego
Bedronka i jak?
Ja dziś zaczynam , miałam we wtorek lecz przesunęli.
Pierwszy dzień to szkolenie a jak bylo u Ciebie?
Jutro pierwszy dzień to dam znać jak było....
Bedronka pracujesz juz??

Ja niestety czekam do jutra na wyniki sanepidu bo jak się okazało była awaria.Kolejny tydzień w plecy.
Dziewczyny mam nadzieję że w tym tlumie ludzi hehe mnie rozpoznacie :P
Bedronka hmm ciekawe jak to będzie u mnie...terminu przyjęcia do pracy nie mam więc zobaczymy.
Przesunęli bo kierownik robił zatrudnienie dwóch osób a ja jeszcze nie miałam lekarza medycyny pracy. I teraz muszę czekać bo to święta to kierownika nie ma i tak w kółko.
a ja bede na swieta w polsce i mam nadzieje, juz spotkam Colowoman w sklepie- robie tam czasami zakupy po drodze do tesciowej :)
image

image
a ja się cieszę, że w biedronce na Oksywiu będzie pracowała kolejna sympatyczna osoba ;-). robię tam zakupy 2 razy w tygodniu i naprawdę doceniam pracę tych dziewczyn. sama niedługo dostanę wypowiedzenie (mój zakład upadł) i nie wiem co mnie czeka. na rynku nie ma pracy i mimo moich studiów i doświadczenia nie zarzekam się. może będę musiała usiąść przy kasie w jakimś markecie.
powodzenia
Aniu ja spojrzawszy w książeczkę zobaczyłam że robiłam je w 2003 więc ,,kupę'' czas temu.
Przepisy się niestety zmieniły.
Dzięki :) no robiłam daaawno temu ,przy wyrabianiu książeczki ,jakieś 9 lat .
Adziula masz 100 % rację.Dziękuję!!!!
Osobiście uważam,że żadna praca nie hańbi(nie mówię tu o prostytutkach itp)
Praca jest i trzeba się cieszyć...i ja to właśnie robię.
Aniu dziś pytalam się w sanepidzie co do kalu.I jezeli robilas kal okolo roku temu to jest ważny.Jeżeli dluzej niż rok musisz robić od nowa.
Co innego badania krew,mocz itp...
a ja Colorwoman gratuluje. pamietam jak przed swietami bodajze miala ciezka sytuację w domu, wiec ta praca to pewnie dla niej duze odciazenie.
sama pracowalam kiedys na kasie i wiem jak to jest- bylam wtedy po liceum i kazda praca byla dobra. nie bylo faktycznie kolorowo, bo to ze mialas napisane w grafiku ze pracuyjesz np do 20 a wypuszczali cie o 22 jak zamykali market to inna sprawa. pamietam jak kiedys moj obecny maz czekal na mnie w pubie ze znajomymi, bo ja z pracy wyjsc nie moglam. ominela mnie cala najlepsza zabawa.

a co do pracy na kasie- to jesli kazdy bybyl taki wyksztalcony, znal jezyki i cuda na kiju jeszcze to ciekawe jakbysmy wtedy robili zakupym, jakbysmy za nie placili, kto by nam to kasowal? tak samo sprzatacze na ulicach- jakbysmy dbali o czystosc i wrzucali do smieci papiery to by takich ludzi nie potrzebowali, ale ze polacy to na ogol brudasy i wywalaja smieci gdzie popadni to takich ludzi tez potrzebujemy, bo...... ah juz szkoda slow, mojego denerwowania sie.

ja colorwoman gratuluje, ze cos sie wkoncu u ciebie ruszy :)
image

image
Że tak się wtrącę ,czy jak mam książeczkę wyrabianą paręnaście lat temu,ostatnio podbijana w zeszłym roku jak pracowałam,to muszę robić badania kału jak skończy się okres podbicia ,czy wystarczy podbić?
Jestem zatrudniona na czas nieokreślony.

Inne tematy z forum Praca

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (60 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Atut-rental gdańsk kokoszki opinie (3 odpowiedzi)

Witam forumowiczów, proszę o opinie na temat firmy atut-rental czyli na przyklad warunki pracy ,...

do góry